SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Busquen 20 especuladors

El Lleida sospita que una vintena de persones van voler revendre entrades per a la Copa i els abonats implicats seran expulsats || Van vendre 9.872 localitats i van entrar 7.800 espectadors

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida investiga si hi va haver abonats del club que van comprar entrades per al partit de la Copa del Rei davant de la Reial Societat, amb la intenció de revendre-les i treure’n un profit econòmic, sobretot en el cas que el rival hagués sigut el Barcelona o el Reial Madrid. Les sospites se centren en una vintena de persones. El president Albert Esteve no descartava ahir que, si es demostra que hi va haver casos d’abonats que van comprar localitats amb la intenció d’especular, els implicats siguin expulsats de l’entitat. Va defensar que “aquestes promocions es fan perquè el camp s’ompli”, rebutjant que puguin utilitzar-se per especular en la revenda, que està prohibida. “Apel·lem a la responsabilitat i maduresa de la gent.”

L’alarma va saltar al comprovar que, malgrat vendre 9.872 localitats, dijous passat van entrar al Camp d’Esports uns 7.800 espectadors. “Tenim localitzades una vintena de persones que van venir a comprar entrades fins a tres i quatre vegades, emportant-se’n paquets d’entre 35 i 50,” va explicar Esteve. “A tots els que vénen al club a comprar entrades se’ls identifica. Tenim les entrades que es van utilitzar perquè s’esquinçaven i ens vam quedar la part amb el codi de barres”, va afegir. “Volem saber quines entrades no es van utilitzar, si les d’abans de saber-se el rival o les que es van despatxar quan ja es coneixia que era la Reial.”

Per la compra d’una localitat, regal d’una altra, per utilitzar en qualsevol dels dos partits

Va explicar que “en aquests casos LaLiga pren mesures i, almenys als voltants de l’estadi no hi va haver revenda”, però va admetre que el paper que no es va utilitzar “és una xifra important”, ja que poden donar-se casos de persones que compren entrades i no poden anar al partit, però 2.000 són moltes, per la qual cosa sospita que pretenien obtenir un benefici econòmic amb la revenda. “Aquesta comprovació és un procés lent, però no es pot permetre que això ocorri.”

Promoció 2x1 per omplir el camp davant del Vila-real B i el Mallorca

El Lleida va posar ahir en marxa una campanya que, sota el lema Fem bategar el Camp d’Esports, té per objectiu comptar amb el màxim nombre d’espectadors possibles a les grades de l’estadi, en els dos pròxims i vitals partits, demà davant del Vila-real B (18.00), tercer a la classificació, i el diumenge dia 12 davant del líder Mallorca. La campanya consisteix en un 2x1, és a dir, per cada entrada comprada el club en regala una altra i poden utilitzar-se indistintament en els dos partits.

Ja que el partit del Vila-real B es juga demà, els que comprin la localitat a partir de dijous només la podran utilitzar davant del Mallorca. Cada abonat, que entra gratis als dos partits amb el seu carnet, pot adquirir una entrada per 5 euros. “Hem de mantenir aquesta flama”, explicava Esteve.

La resta de socis i aficionats podran comprar entrades als preus habituals, 25 € la Tribuna, 15 Lateral, 10 en Gols i 5 els socis infantils. També rebran una altra localitat de regal.

El club també va informar que ja s’han superat els 3.100 abonats, dos-cents dels quals ho van fer en els dies previs al partit davant de la Reial Societat.

El Lleida també organitza un autocar perquè l’afició acompanyi l’equip en el partit de tornada de la Copa del Rei a Sant Sebastià. L’autocar costa 25 euros per als membres de la Grada d’Animació, 27 per als socis i 30 per al públic en general. El preu de l’entrada serà de 25 euros.

La nova samarreta de la senyera es comercialitzarà a partir de l’11-N El Lleida ja té preparat un nou model de la samarreta de la senyera, que ja ha lluït a Alcoi i Saragossa després que li haguessin prohibit utilitzar-la en dos ocasions, i que començarà a comercialitzar a partir del proper dia 11. L’estoc serà de mil samarretes, encara que a la primera remesa seran entre 250 i 300. El club ja ha rebut més de 180 peticions de samarreta a través del mail botiga@lleidaesportiu.cat, la gran majoria de diferents punts de Catalunya, però també dels Estats Units, Anglaterra i Euskadi. El preu de venda serà de 68 euros, encara que els abonats tindran un descompte. El club també la utilitzarà en el desplaçament de diumenge a Formentera.

El president Albert Esteve, ahir amb el nou model de la senyera i el cartell de la promoció.

El president Albert Esteve, ahir amb el nou model de la senyera i el cartell de la promoció.JCMC

El president Albert Esteve, ahir amb el nou model de la senyera i el cartell de la promoció.

El president Albert Esteve, ahir amb el nou model de la senyera i el cartell de la promoció.JCMC

tracking