SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça, amb l'objectiu de lligar la classificació

Valverde es confessa emocionat en el seu retorn a l’estadi de l’Olympiacos

Valverde, ahir a l’estadi grec, situat al Pireu.

Valverde, ahir a l’estadi grec, situat al Pireu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona visita avui l’Olympiacos a l’estadi Georgios Karaiskakis (20.45/TV3/Antena3) en la quarta jornada de la Lliga de Campions, un duel especial de nou per a Ernesto Valverde, que torna a la que va ser la seua casa. El Barça parteix amb l’objectiu d’aconseguir un triomf que segellaria el pas a la següent fase. Valverde va guanyar tres Lligues i dos Copes al capdavant de l’Olympiacos.

Valverde es va mostrar visiblement emocionat en la seua tornada a Grècia “perquè l’Olympiacos ha significat molt per a mi i he sentit el respecte fins i tot dels més acarnissats rivals.” Va agrair la càlida rebuda al Georgios Karaiskakis, encara que es va mostrar convençut que avui el públic d’Olympiacos “no deixarà d’animar apassionadament el seu equip”.

Preguntat per la derrota del Reial Madrid a Montilivi davant del Girona, va dir que “en cada jornada tots estem exposats a tenir una entrepussada o no guanyar. Aquesta jornada és un exemple que a tots ens costa molt guanyar i que cal donar importància a les victòries”.

Del partit d’avui va assegurar que és “emocionant” tornar a un estadi on ha jugat “grans partits”. “Estic excitat per viure el partit de demà. Un partit important en el qual ens juguem una possible classificació, i Olympiacos es juga tres punts importants. He estat tres anys allà que han sigut extraordinaris”.

Per enfrontar-se als grecs, el Txingurri confia a recuperar Mascherano o Vermaelen, atesa la baixa per sanció de Piqué. També és baixa en aquest partit Andrés Iniesta.

tracking