SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Mbaye, baixa a la Corunya

El pivot de l’Actel Lleida té un esquinç al lligament intern del genoll dret || Comenge tampoc podrà comptar amb els lesionats Karena i Derksen

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ablaye Mbaye serà baixa per al partit que l’Actel Lleida disputarà dissabte (20.00) a la pista del Corunya, ja que el senegalès pateix un esquinç al lligament intern del genoll dret, una lesió que es va produir divendres passat en el duel davant de l’Azpeitia. Malgrat que el pivot va notar alguna molèstia durant l’últim partit al Barris Nord, va poder continuar jugant, però ahir es van confirmar els pitjors pronòstics. Descartat per viatjar a Galícia, el jugador de l’Actel Lleida se sotmetrà avui a una ressonància magnètica per conèixer el grau de la lesió i el temps que ha d’estar inactiu.

La lesió de Mbaye arriba en el pitjor moment per a l’equip, ja que Comenge tampoc pot comptar encara amb els lesionats Karena i Derksen. El pivot neozelandès va començar a treballar ahir en solitari i si el genoll respon podrà reincorporar-se als entrenaments ben aviat. Per la seua part, l’aler nord-americà continua recuperant-se de la fractura d’un dit del peu. Davant d’aquesta situació, el tècnic de l’Actel Lleida haurà de treballar durant aquesta setmana amb només set jugadors del primer equip, que s’hauran de multiplicar per cobrir les prestacions dels absents, especialment en el joc interior. En aquest sentit, Hermet i Martí hauran d’incidir en la posició de center, amb l’ajuda del vinculat Stankevits.

D’altra banda, Marc Rubín de Celis va manifestar ahir que “l’última victòria ens va donar una mica més de confiança, ja que vam ser els dominadors durant tot el partit. Després de sis partits de Lliga ja comencem a conèixer-nos i continuem treballant, donant-ho tot”, va afegir.

Mbaye, durant el partit de divendres davant l’Azpeitia.

Mbaye, durant el partit de divendres davant l’Azpeitia.LLEONARD DELSHAMS

tracking