SEGRE

DEPORTES

“Hem tingut ocasions, però no hem trobat l'encert”

Valverde assegura que la classificació està molt a prop i que “cal ser positiu”

Ernesto Valverde va rebre un homenatge per part de l’Olympiacos a causa del seu passat al club grec.

Ernesto Valverde va rebre un homenatge per part de l’Olympiacos a causa del seu passat al club grec.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va dir després del partit a Atenes que l’equip volia deixar la classificació per a vuitens segellada, però que no van tenir l’encert necessari per poder superar l’Olympiacos. “Està clar que nosaltres volíem guanyar. Hem tingut moltes ocasions, però no hem trobat l’encert d’altres vegades. El rival també té un mèrit defensiu, amb el seu públic molt a sobre. Nosaltres volíem passar avui –per ahir–, però ens queden dos partits per aconseguir-ho. Cal ser positius i pensar que ens queda un punt per ser a vuitens”, va afegir l’entrenador blaugrana.

A més, Valverde, que va destacar la rebuda que li va rendir l’Olympiacos, un dels equips que va entrenar anteriorment, va manifestar que “els canvis que hem fet a la zona del centre del camp responen a una necessitat després de veure com el rival es va tirant enrere. Hi havia moments en què no trobàvem les línies exactes. Hem tingut l’ocasió de guanyar, però també cal destacar el treball del rival, que ha sabut parar-nos”.

Sobre la falta de gol d’alguns dels seus homes, especialment de Luis Suárez, Valverde va assenyalar que “els gols de vegades depenen d’un centímetre. Que tingui ocasions per marcar és un bon símptoma, l’encert acabarà arribant”.

A més, va dir que “no ens en anem contents, perquè hem tingut les ocasions necessàries per poder guanyar i classificar-nos, però sí satisfets”. Finalment, va agrair la rebuda per part de l’afició de l’Olympiacos, que va fer que el tècnic del Barça arribés a emocionar-se. “M’han tocat la fibra. Els grecs són un poble molt generós i ha sigut molt emocionant”, va assenyalar Valverde.

Per la seua part, Sergio Busquets va assegurar que l’equip va acabar el partit amb “un sabor agredolç”, ja que el Barça podria segellar la classificació per a vuitens. “Ens ha faltat encert i una mica d’intensitat. Però el partit ja s’ha acabat i hem de seguir endavant, pensar en el pròxim partit de Lliga. De cent partits, n’hauríem guanyat noranta-cinc, però ens queda molt poc per certificar la classificació. Ara no sé exactament si amb un punt al partit vinent estarem classificats, però anem per bon camí”.

tracking