L'ICG Lleida guanya a Girona amb un gol a dos segons del final (1-2)

L’ICG Lleida Llista ha aconseguit aquest migdia una victòria in extremis en la pista del Girona gràcies a un gol que ha marcat l’argentí Darío Giménez de falta directa a dos segons del final. Aquest triomf ratifica el bon inici de temporada de l’ICG, que amb 10 punts se situa als llocs davanters de la taula, empatat amb el seu rival d’avui, que abans d’aquest partit ocupava la tercera posició i s’havia convertit en l’equip revelació de la Lliga. A més, els d’Albert Folguera encadenen la seua segona victòria fora de casa després de l’aconseguida dissabte passat a Vic. Com era de preveure, el partit ha estat equilibrat. Ha començat marcant el Llista en la primera part per mitjà de Darío Giménez, i amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la segona part, els locals han empatat aviat i el marcador ja no ha tornat a moure’s fins que de nou Giménez ha confirmat la seua condició de jugador clau a l’equip llistat transformant la falta ditrecta que ha tancat el xoc. L’ICG Lleida debuará dissabte en competició europea, la CERS, jugant a Alemanya contra el Walsum, mentre que a la Lliga rebrà a casa el Voltregà dimarts.