SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L’ICG Llista busca sorprendre el Girona, equip revelació

Recupera Andreu Tomàs i viatja en plena forma després de guanyar a Vic

Roberto di Benedetto, en el partit davant de l’Igualada.

Roberto di Benedetto, en el partit davant de l’Igualada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida visita avui la pista del Girona (12.30), que s’ha erigit en l’equip revelació de l’OK Lliga en les quatre jornades que s’han disputat i s’ha situat segon després del Barça sense haver perdut encara. Per això, el tècnic de l’ICG Lleida Llista, Albert Folguera, reconeix que “és veritat que ha sigut una mica sorpresa la seua arrancada de competició. És un equip que ha fet molts canvis a la seua plantilla, amb quatre altes i quatre baixes, semblant a nosaltres, i, encara que amb tantes novetats sempre és una incògnita el rendiment, es troba en una bona dinàmica de joc”.

També l’equip lleidatà està en forma, després de guanyar el Vic a domicili per 2-3 i escalar fins a la setena plaça. A més, Folguera recupera Andreu Tomàs, després de complir la seua sanció. “Penso que sí que arribem en bona forma. Hem estat veient els punts forts del Girona per provar de contrarestar-los i confio que sapiguem respondre bé. El Girona destaca perquè és un equip que amb prou feines encaixa gols i encara que tampoc no n’anota gaires els rendibilitza molt bé i, per tant, no hem de donar-los cap facilitat.” El partit s’emmarca dins d’una minimarató de compromisos per a l’ICG Lleida, amb quatre partits en menys de dotze dies. Avui el Girona, dissabte debut a la CERS a Alemanya davant del Walsum, dimarts de nou OK Lliga a casa davant del Voltregà i el dissabte dia 11 visita a la pista del Noia.

“Anirem partit a partit. Estem en disposició de competir bé. En l’aspecte físic poca cosa podem fer davant de tant partit seguit, serà més aviat una preparació a nivell tàctic, però ara només em preocupa el partit de Girona”, va assenyalar Folguera.

Quant a l’estrena a la Copa CERS, l’equip sortirà el mateix dia de partit en un vol Girona-Düsseldorf per jugar a les 20.00 a Walsum.

tracking