HOQUEI PATINS OK LLIGA

Darío marca la diferència

L’argentí, bigolejador ahir, dóna la victòria a l’ICG al transformar una falta directa en l’últim segon del partit || Els lleidatans tomben l’invicte Girona abans de debutar a Europa

Els jugadors de l’ICG van celebrar al vestidor la gran victòria aconseguida a Girona.SEGRE

L’ICG Software Lleida va confirmar ahir el seu potencial guanyant a la pista de l’invicte Girona (1-2), que van dominar gairebé tot el matx però que no va poder tombar fins a l’últim sospir. Va tornar a ser Darío Giménez qui, de falta directa, va donar tres punts més a un quadre lleidatà que se situa, amb deu, als llocs d’honor de l’OK Lliga abans d’afrontar l’estrena europea.

Albert Folguera va deixar d’entrada els seus dos màxims artillers a la banqueta, Andreu Tomàs, que tornava després de complir la sanció, i el mateix Darío, i donava entrada, entre d’altres, al jugador del planter Deri Mataix. L’ICG va mantenir tothora el control del partit, i només la mala sort i la fusta van evitar que s’arribés al descans amb un avantatge més ampli. Bruno di Benedetto i Txitxi Creus, aquest en dos ocasions, van topar amb els pals, no així Darío Giménez, que superat el quart d’hora de joc inaugurava el marcador al culminar un contraatac que ell mateix havia iniciat amb un robatori de bola i, associant-se amb Creus, batia Llaverola, el millor ahir dels gironins. En aquesta mateixa jugada, l’argentí es va colpejar fortament el costat contra la tanca i al cap de pocs minuts va demanar el canvi.

De fet, pràcticament no va tornar a pista sinó que per llançar la falta directa que va sentenciar el partit en el darrer segon.

A la represa, el guió es va mantenir intacte i l’ICG va tenir ocasions per decidir, però de nou la fusta es va creuar al camí de Bruno i Cañellas. I de la possible sentència es va passar a l’empat (1-1), un resultat totalment injust. Després de cinc minuts de desconcert, l’ICG va recuperar el control, però va haver d’esperar a l’últim segon per emportar-se la victòria gràcies a la qualitat de Darío Giménez. “Hauria sigut una llàstima no haver guanyat perquè hem tingut moltes ocasions per trencar el matx. Hem fet el millor partit de la temporada”, va assegurar el tècnic Albert Folguera.