SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Pluja de gols en la jornada de recuperació

El Mollerussa firma una remuntada a casa

El líder Mollerussa va patir per poder superar el Palau.

El líder Mollerussa va patir per poder superar el Palau.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les competicions territorials van aprofitar la festivitat d’ahir per a la recuperació dels partits que van ser ajornats l’1 d’octubre per l’FCF. A Segona Catalana, el Mollerussa es va consolidar en el liderat amb una remuntada davant del Palau (3-2), amb dos gols de Cervelló en els últims minuts. Mentrestant, el Linyola va ascendir a la segona posició al guanyar el seu partit per 1-2 a Térmens, també amb remuntada.

En el grup XIII de Tercera, l’Alguaire manté tres punts de marge en el liderat malgrat que no va poder passar de l’empat a Puigverd (0-0). El Balàfia és ara segon, al guanyar per la mínima l’Artesa de Lleida i aprofitar l’empat de l’Alcoletge a Pardinyes. Al grup XIV, Angulària i Agramunt comparteixen el liderat després de saldar amb golejada els seus respectius partits davant de Rialp (9-0) i Barbens (6-0).

Finalment, a Quarta Catalana, el Golmés es va quedar sol al capdavant al guanyar el seu partit davant del Montoliu (5-3) i havent el Castelldans caigut en el seu compromís al terreny de joc de l’Albesa per 2-1.

tracking