SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Sergi Roberto i André Gomes, baixa un mes

Tots dos pateixen una ruptura al bíceps femoral dret

Sergi Roberto no jugarà durant el mes de novembre.

Sergi Roberto no jugarà durant el mes de novembre.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona perdrà per a aquest mes de novembre dos dels seus centrecampistes, Sergi Roberto i André Gomes, que van patir lesions al bíceps femoral de la cama dreta durant el partit de Lliga de Campions disputat dimarts a Atenes contra l’Olympiacos.

El del planter no va acabar el primer temps, després d’una acció en la qual pugnava per la pilota amb un rival. La seua baixa s’estableix en unes cinc setmanes, a causa d’una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa dreta. La lesió de Sergi Roberto ja la va fer pública el Barça després del partit, però la sorpresa va saltar amb la d’André Gomes, que va sortir al camp en l’últim tram del matx. Després de l’exploració mèdica, el portuguès estarà de baixa entre tres i quatre setmanes per la mateixa lesió que el de Reus.

Seran baixa davant de Sevilla, Leganés, València, Juventus i a la tornada de Copa contra el Múrcia

El club demanarà a Julen Lopetegui que no el convoqui per jugar contra Rússia i Costa Rica

Seran dos baixes importants, sobretot la del jugador del planter, que era un dels fixos per a Ernesto Valverde. De fet, el reusenc ha participat en catorze dels 15 partits disputats en les tres competicions oficials. En el cas del portuguès, ha tingut presència en deu d’aquests 15 partits.

Per a aquest cap de setmana, tant un com l’altre ja no estaran disponibles per al matx al Camp Nou entre el Barça i el Sevilla (dissabte, 20.45). A favor de la seua recuperació hi ha el fet que s’acosta la setmana que ve una nova aturada internacional de seleccions en un novembre en què el conjunt blaugrana s’enfrontarà a Sevilla, Leganés i València a la Lliga, a la Juventus a la Champions i al Múrcia en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, xocs que es perdran segur. S’ha de recordar que Rafinha segueix el procés de recuperació i Arda Turan encara no ha pogut debutar pels seus problemes físics.

Iniesta, descartat també per rebre dissabte el Sevilla

Andrés Iniesta tampoc estarà aquest dissabte en condicions de jugar el partit davant del Sevilla al Camp Nou. El jugador manxec, que arrossega una lesió al recte anterior de la cama esquerra que va patir el 26 d’octubre passat durant un entrenament, ja s’ha perdut fins ara dos partits, les sortides davant de l’Athletic i l’Olympiacos. Ara sumarà el tercer partit de baixa, ja que la seua presència per al partit contra el Sevilla està descartada perquè no es vol precipitar la tornada. Tant és així que el Barcelona enviarà un comunicat a la selecció espanyola a fi que Julen Lopetegui no el convoqui de cara als dos amistosos que té la Roja a partir de la setmana vinent davant de Rússia i Costa Rica. El club considera que aquests gairebé vint dies que té davant seran suficients perquè Iniesta torni als terrenys de joc, contra el Leganés.

tracking