SEGRE

CLUBS ELECCIONS

Dos candidats al CT Urgell

Blanca Nos i Pep Pérez opten el dia 12 a rellevar la junta de Ramon Mestres, que acaba mandat || Tots dos volen que hi hagi més socis i més activitats

Blanca Nos, el president sortint, Ramon Mestres, i Pep Pérez.

Blanca Nos, el president sortint, Ramon Mestres, i Pep Pérez.CT URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos candidatures, les que lideren Blanca Nos Tomàs i Pep Pérez Xuclà, optaran en les eleccions del dia 12 per rellevar al capdavant del Club Tennis Urgell la junta directiva del president Ramon Mestres, que acaba mandat i ha decidit no presentar-se a la reelecció. Les dos candidatures valoren la gestió de la junta sortint però coincideixen en els seus respectius programes que pretenen revitalitzar el club incrementant el nombre de socis i d’activitats. El club compta actualment amb 568 socis.

Blanca Nos, que encapçala una llista d’onze persones, diu que la seua prioritat és “fer una foto real de l’estat del club i a partir d’aquí dinamitzar el tema socis, intentant doblar el seu nombre, i projectar més la imatge del club a la ciutat. Som un equip constructiu, que fomentarem el debat intern i les decisions consensuades”.

Nos vol “despertar” el soci menys actiu amb més oferta i Pérez potenciar en quantitat l’escola de tenis

Segons Nos, que en cas de ser elegida seria la primera presidenta del club en tota la seua història, “cal incentivar per edats i aficions aquesta massa de socis que no són tan actius en el club amb noves activitats esportives i lúdiques perquè no tot sigui només tennis i pàdel sinó que hi hagi més oferta”. Blanca Nos diu que compta amb “una llista paritària, amb equilibri de socis nous i antics i homes i dones”.

Pep Pérez, amb 33 anys en el club, es defineix com a “soci amb inquietuds i participatiu” i lidera un equip de deu persones. “Tenim gent molt especialitzada i formada. La junta sortint ho ha fet bé, però també podem fer-ho nosaltres. La nostra candidatura és molt participativa”, va destacar.

Pérez vol que “el CT Urgell, que ha sigut un referent no només a Lleida sinó també a Catalunya i a Espanya, torni a ser-ho. Volem incrementar la massa social i potenciar encara més l’escola de tenis, no tant en qualitat que la tenim sinó en quantitat, que vingui fins i tot gent de fora a formar-se aquí. També potenciarem l’àrea de pàdel amb més pistes i, si és possible, en farem una d’indoor. Volem rendibilitzar i optimitzar encara més les instal·lacions”.

tracking