SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El fitxatge d'un pivot, al caure

L’Actel Força Lleida espera resposta de dos jugadors per reforçar el seu minvat joc interior || En l’últim mes, el club ha rebut més d’una dotzena de negatives, tres aquesta mateixa setmana

Mbaye es va lesionar al genoll en una acció durant el partit davant del Sammic Azpeitia.

Mbaye es va lesionar al genoll en una acció durant el partit davant del Sammic Azpeitia.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fitxatge d’un pivot s’ha convertit per a l’Actel Força Lleida ja en una obligació després de la lesió de Mbaye, que obligarà l’equip a afrontar el duel de demà a la pista del Corunya sense un center del primer equip. Des que els problemes de Mike Karena s’han allargat en el temps –encara no té data de tornada–, fa pràcticament un mes que el cos tècnic sondeja el mercat a la recerca d’un jugador que pugui suplir la baixa momentània del neozelandès.

La situació, tanmateix, s’ha agreujat considerablement després de la lesió que va patir davant de l’Azpeitia el senegalès, el principal referent interior que té l’equip i el segon més ben valorat, la qual cosa fa més necessària encara l’arribada d’un pivot.

“Pensava que alguna oferta sí que la podíem haver tancat, i per això m’ha sorprès”, assegura Borja

“Estem intentant fitxar però fins ara no ho hem aconseguit. Desitjo i espero que es tanqui una mica aviat, però hi ha hagut disset operacions imminents i de moment hem aconseguit un 0 de 17 desconcertant. Fa temps que busquem un fitxatge per evitar precisament el que ha passat amb Ablay (Mbaye). Ara estem esperant resposta de dos jugadors, però aquesta setmana ja ens han dit que no tres més”, va assenyalar un resignat Borja Comenge, que va destacar la dificultat d’acord amb l’oferta que presenten.

“No és fàcil perquè oferim un contracte de només un mes, oberts a posar algun tipus d’extensió en funció d’unes clàusules. Hi ha jugadors que podrien haver vingut per algun problema d’impagament, però després parles amb els clubs i et demanen clàusules de sortida. Esperem que algun dels dos amb els quals estem parlant diguin que sí, i si no, continuarem treballant”, va afegir.

Comenge va confirmar que només es negocia amb jugadors comunitaris i Cotonous, ja que al mercat nacional “és impossible” i el club no vol pagar fitxes d’extracomunitaris.

L’entrenador es va mostrar contrariat i alhora sorprès. “Pensava que alguna oferta sí que la podíem haver tancat, i per això m’ha sorprès. Tenim un punt atractiu que és que, qui vingui, no ens ha de demostrar res, no ens ha de convèncer de si és millor o pitjor perquè el posarem a jugar igual, i per això pensava que això convenceria algú, però de moment s’ha vist que no”, va dir.

El Barris Nord viurà tres partits al desembre en només vuit dies La convocatòria de Kregor Hermet i Mike Karena per jugar amb les seues respectives seleccions d’Estònia i Nova Zelanda els partits classificatoris per al Mundial de la Xina, ha obligat el club a variar la data de fins a tres partits de Lliga per poder comptar amb els seus dos jugadors. Això farà que el Barris Nord aculli a començaments de desembre tres partits consecutius, concretament davant l’Araberri (3 de desembre), el Valladolid (7) i el Càceres (10).

tracking