SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida firma les millors xifres dels últims cinc anys

Suma 21 punts, els mateixos que la temporada anterior en tota la primera volta

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha firmat en les 12 primeres jornades de Lliga els millors números de les últimes cinc temporades, assolint davant del filial del Vila-real els 21 punts, xifra amb què l’any passat es va arribar al final de la primera volta. Els blaus, en l’estrena de Gerard Albadalejo a la banqueta, han igualat els registres del curs 2014-15, amb Idiakez, que també va arribar als 21 en les primeres 12 jornades, mentre que es queden a un dels 22 del curs 2012-13, amb Toni Seligrat com a entrenador.

En l’apartat defensiu, el Lleida Esportiu és el segon equip que menys gols ha encaixat del grup, amb 9, empatat amb el Sabadell, la qual cosa representa el millor registre en els últims tres anys. Va ser amb Idiakez, també a la 2014-15 i amb Pau Torres com a porter, quan només es van encaixar 9 gols en les primeres 12 jornades.

La temporada passada, amb Gustavo Siviero, la defensa lleidatana havia encaixat 14 gols, i un any abans n’acumulava 12. Un altre dels aspectes que més destaquen en aquestes primeres 12 jornada de Lliga és que el Lleida només ha perdut un partit, en la sisena jornada davant de l’Atlètic Saguntí al Camp d’Esports (0-1).

Es dóna la circumstància que, des de la creació del club, mai no s’havia arribat a hores d’ara de la competició amb només una derrota. Per trobar un precedent, cal remuntar-se a la temporada 1992-93, la de l’ascens històric de la UE Lleida a Primera divisió. Mané i aquell mític equip es mantenien invictes en les primeres 12 jornades i no va ser fins a tres partits després, a Sabadell, quan van perdre la seua condició després d’un polèmic arbitratge de Quiralte Simón.

Diumenge (12.00) el Lleida Esportiu visita el camp del Formentera, que encara no coneix la victòria com a local i ocupa la quinzena posició a la taula després de perdre dimecres contra el València Mestalla. A Sant Francesc Xavier, els d’Albadalejo tindran l’ocasió de sumar el sisè triomf i 24 punts en 13 jornades, cosa que significaria el rècord del club.

L’onze del Lleida Esportiu que dimecres va empatar al Camp d’Esports davant del filial del Vila-real.

L’onze del Lleida Esportiu que dimecres va empatar al Camp d’Esports davant del filial del Vila-real.ÒSCAR MIRÓN

tracking