SEGRE

GOLF PROFESSIONALS

Gerard Piris busca des d'avui l'accés a la final de l'Escola Europea

El golfista professional Gerard Piris.

El golfista professional Gerard Piris.ALPS TOUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El golfista lleidatà Gerard Piris buscarà des d’avui i fins dilluns al camp valencià del Saler la classificació per a la final de l’Escola Europea amb l’objectiu d’obtenir la targeta per disputar l’any que ve el European Tour.

Després d’aconseguir la setmana passada Carlos Pigem la seua targeta per al circuit europeu i fer història, ara és Gerard Piris, per una altra via, que també continua intentant-ho. Ja va superar la primera ronda i ara competirà en semifinals en què, d’uns 80 jugadors, entre 16 i 18 aconseguiran el pas a la final, on els millors tindran el premi d’accedir al European Tour. “El Saler és un dels millors camps que em pugui tocar perquè és molt exigent i només premiarà la gent que estigui molt bé. Estic treballant el tema psicològic, al qual dono un 80% d’importància. Ja vaig jugar en aquest camp l’Open d’Espanya el 2013 i ara, encara que no estic tan en forma com fa tres setmanes, em trobo bé, confiat i preparat per al repte”, va explicar Piris a aquest diari.

Després d’elogiar Pigem, “perquè ha aconseguit la targeta després de treballar molt i és molt talentós”, ell confia a seguir els seus passos. Si passa a la final, aquesta es disputarà al Lumine Golf (Pineda, Tarragona) de l’11 al 16 de novembre.

tracking