SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Iniesta accelera el retorn

El manxec, baixa en els dos últims partits, va tornar ahir als entrenaments per provar el seu estat físic || No es descarta que pugui jugar demà davant del Sevilla al Camp Nou

Andrés Iniesta, conversant ahir amb Valverde durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva.

Andrés Iniesta, conversant ahir amb Valverde durant l’entrenament a la Ciutat Esportiva.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Iniesta, absent als dos últims partits davant de l’Athletic Club i l’Olympiacos, ha sigut una de les sorpreses en la sessió d’entrenament que la plantilla del Barça va fer ahir a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. El capità blaugrana, que arrossega una lesió al recte anterior de la cama esquerra que va patir el passat 26 d’octubre durant un entrenament, es va posar a prova de cara a la visita de demà del Sevilla al Camp Nou, amb la qual cosa encara no està descartada la seua participació davant del conjunt andalús, malgrat que ho té difícil.

En funció de quines siguin les seues sensacions i de com respongui a l’últim entrenament d’avui, previ a l’encontre amb el Sevilla, el centrecampista manxec podria entrar en la convocatòria d’Ernesto Valverde per enfrontar-se a l’equip sevillà.

La tornada d’Iniesta es fa ara més important tenint en compte que Sergi Roberto i André Gomes tampoc hi seran, ja que tots dos es van lesionar davant del conjunt grec i estaran almenys un mes fora dels terrenys de joc. Així mateix, el club podria haver demanat a Julen Lopetegui deixar Iniesta fora de la llista de convocats per als dos últims partits de classificació per al Mundial de Rússia.

Tot i així, el FC Barcelona té recursos a la plantilla per continuar afrontant l’exigent calendari que li ve a sobre. De cara al duel davant del Sevilla, que arribarà al Camp Nou necessitat de punts per reenganxar-se a les primeres posicions de la taula, Valverde podria incloure Paulinho o Denis Suárez per formar la tripleta del mig del camp al costat de Busquets i Rakitic.

El primer clàssic de LaLiga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona es disputarà a la una del migdia del dissabte 23 de desembre al Santiago Bernabéu, d’acord amb els horaris de la jornada 17 anunciats ahir per la competició. Els blancs l’afrontaran després de disputar el Mundial de Clubs, la final del qual es disputarà el dia 16 de desembre.

tracking