SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: “La nostra trajectòria indica que el camí és el correcte”

“Anirem a buscar-lo a dalt, el Formentera”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, es va referir ahir a la trajectòria que encadena l’equip, que ha sumat els mateixos punts (21) que en tota la primera volta de la temporada passada, i va ressaltar que “això indica que estem fent bé les coses i que el camí és el correcte”.

“Només puc fer una lectura positiva sobre els punts que sumem, tants com l’any passat en tota la primera volta, i he llegit que els mateixos que teníem a hores d’ara amb l’Imanol (Idiakez) i un menys que amb (Toni) Seligrat. Per tant, vol dir que el camí que seguim és molt bo i encara que sigui reiteratiu continuo dient que com més punts fem ràpidament més amunt estarem al final de temporada”, va reflexionar Albadalejo.

El tècnic blau no va posar excuses a les baixes que tindrà (Eneko i Valiente per sanció, a banda del porter Oliveros amb lesió a l’abductor) demà davant del Formentera “per afrontar el partit amb totes les garanties de guanyar, perquè tenim jugadors que els poden substituir que estan àmpliament preparats. Tenim una plantilla molt compensada”.

Sobre l’equip balear, un acabat d’ascendir, Albadalejo va advertir que “no conec cap cas d’equips que no competeixin bé en aquesta categoria. A ells, és veritat, els està costant guanyar partits, però també costa i molt vèncer-los. Serà un partit de màxima dificultat”, va dir.

Ni el camp de gespa artificial ni el possible vent que bufi per aquells verals no preocupa el tècnic del Lleida. “Hem de defensar molt bé, allunyar el Formentera de la nostra porteria, anar a buscar-los a dalt i dominar les accions a pilota parada perquè ells marquen un 80% dels seus gols d’aquesta manera”.

Obres ahir de condicionament de la gespa de cara a l’hivern.

Obres ahir de condicionament de la gespa de cara a l’hivern.LLEIDA ESPORTIU

tracking