SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COPA CERS

L’ICG, a l’assalt d’Europa

L’equip obre avui la seua quarta participació continental a la pista del Walsum alemany, al qual ja s’ha enfrontat en dos ocasions || Darío Giménez viatja tot i els problemes físics però no jugarà

L’equip es va entrenar ahir a l’Onze de Setembre i després es va desplaçar a Girona, on va pernoctar abans de viatjar avui a Alemanya.

L’equip es va entrenar ahir a l’Onze de Setembre i després es va desplaçar a Girona, on va pernoctar abans de viatjar avui a Alemanya.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Software Lleida obre avui (20.00) en terres alemanyes la quarta presència a la Copa CERS de la seua història, i ho farà contra un rival de sobres conegut, el Walsum, al qual ja s’ha enfrontat en dos de les seues tres anteriors participacions. En el seu debut de la temporada 2002-2003, els lleidatans, llavors liderats per Joan Carles i Guillem Trabal i amb un joveníssim Carlos Trilla a l’equip, ara ajudant d’Albert Folguera, no van tenir pietat i van guanyar 4-7 a Alemanya i 17-0 a l’Onze de Setembre. El segon precedent, amb Folguera a la banqueta, també es va saldar amb dos triomfs lleidatans, 1-3 en l’anada i 5-2 en la tornada.

Ara la situació, sobre el paper, torna a situar l’ICG com a clar favorit, i més després de la fortalesa que està exhibint a l’OK Lliga. “Sobre el paper som els favorits, però no serà gens fàcil perquè és un equip bastant tècnic perquè té dos portuguesos i dos catalans. Ja l’altra vegada recordo que ens va costar, sobretot adaptar-nos a la pista”, va afirmar el tècnic, que va confirmar que Darío Giménez, malgrat que viatjarà, no jugarà ni un sol minut a causa dels problemes que arrossega al pubis i a la zona de les costelles. “No arriscarem el més mínim. Viatja perquè ja té el bitllet d’avió, però ni tan sols no es vestirà de curt”, va assegurar.

Un dels puntals aquesta temporada de l’equip, Jordi Xixi Creus, tem més la superfície de la pista que el rival en si, del qual tenen poques dades. “Afrontem el partit sense gaires referències, ja que és molt complicat trobar informació i vídeos de la Lliga alemanya. Potser el més complicat serà adaptar-nos a la superfície, que a Alemanya sempre són diferents de les d’aquí”, va dir el reusenc, que no va amagar que són clars favorits per passar ronda. “Ho som perquè l’OK Lliga té molt més potencial que l’alemanya, però amb això no es guanyen partits. Crec que si fem un partit seriós podem resoldre l’eliminatòria allà, però no ens podem confiar perquè jugar a Alemanya sempre té la seua dificultat.”

L’equip va dormir ahir a Girona, des d’on viatja avui mateix a terres alemanyes.

tracking