SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Hem anat sempre a remolc”

Comenge destaca la millora durant la segona meitat || Les baixes també van ser clau

Miki Feliu, defensant Jesse Chuku, va haver de desdoblar-se de nou davant la falta d’efectius en posicions interiors i va ser dels millors.

Miki Feliu, defensant Jesse Chuku, va haver de desdoblar-se de nou davant la falta d’efectius en posicions interiors i va ser dels millors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va lamentar la derrota a la pista del Corunya i va manifestar que “s’han notat les baixes i el rival també ha jugat molt bé. Ens ha tret les vergonyes i la veritat és que hem intentat un pla de partit, tancant-nos una mica a causa de la seua fortalesa a la pintura i arriscant una mica en el que és el llançament exterior, deixant-la més alliberada. En vint minuts han tingut molt encert en aquest sentit i això ens ha fet anar sempre a remolc durant el partit”.

El tècnic lleidatà va afegir que “quan el Corunya fa tants punts és que ha lluït molt més. Han aparegut molts jugadors seus. Tothom ha anotat, han tingut moments d’inspiració fins quan estàvem bé en defensa, amb Chuku o Jorge Sanz. Han anat apareixent. Col·lectivament han fet un bon partit”.

Sobre la reacció de l’Actel Lleida en el tercer quart, quan perdia de 21 punts i s’ha posat a només 9, Borja Comenge va assenyalar que “encara rai que ho hem aconseguit, perquè era millor estar a 9 que a 30. El problema és que hem gestionat malament aquell moment, perquè hem regalat dos faltes. Teníem opcions reals. La segona meitat, en línies generals, hem estat una mica millor que a la primera. També és veritat que hi ha pogut haver una mica de relaxació en el Corunya, encara que vull pensar que també ha estat una mica mèrit nostre. Però, bé, la primera meitat ens ha pesat massa”.

El tècnic del Lleida va finalitzar dient que la Lliga està molt igualada. “Es van posicionant els millors en la competició, dalt de la taula, però per a tothom és un examen cada cap de setmana”, va voler concloure l’entrenador.

tracking