Un Lleida inofensiu encaixa a Formentera la primera derrota fora de casa (1-0)

El Lleida Esportiu ha patit aquest migdia la primera derrota fora de casa d’aquesta temporada. Ha estat per la mínima (1-0) en el camp del Formentera, un equip que era a la zona baixa de la classificació. Els de Gerard Albadalejo han protagonitzat un partit amb molt poques ocasions de gol. No és que el Formentera n’hagi tingut moltes, però almenys ha sabut treure profit d’una d’elles. Ha estat en el minut 25 de la primera part, quan Javi Rosa ha rematat a la xarxa un córner. Deu minuts abans l’àrbitre ja havia anul·lat als locals un gol per fora de joc. Quedaven tres quarts de partit per remuntar, però el Lleida s’ha mostrat rom en atac. En la primera part, només Bojan Radulovic ha pogut marcar quan no ha arribat per poc a un centre de Pumar. En canvi, Diego Rivas ha evitat el segon gol del Formentera amb una gran parada en el minut 42.

En la segona part, la situació ha canviat poc. Albadalejo ha introduït un doble canvi en el minut 54, amb l’entrada de Manu Molina i Jorge Félix per Lázaro i Mousa. Poc després el porter local ha parat un rematada de cap d’Andriu. El tècnic del Lleida ha cremat totes les seues naus donant entrada en el minut 70 a un davanter, Iván Agudo, per un defensa, Max Lloveras, però fins el final del partit només Bojan ha fregat el gol amb un xut que ha sortit fregant el pal. Així doncs, segona derrota de la temporada del Lleida, la quarta posició del qual queda a compte del resultat del Sabadell.