EL MILLOREL PITJOR

Derrota dolorosa de l'EFAC

Els roig-i-negres van acabar la primera meitat perdent 2-0 i van aconseguir empatar en els últims minuts || Els lleidatans denuncien que un jugador i un tècnic van ser agredits al túnel

L’EFAC Almacelles va perdre una ocasió important d’atansar-se al liderat amb l’empat del Martinenc a Alpicat.ÁREA 11

L’EFAC Almacelles va caure a Igualada amb un gol en els últims minuts del partit i just després d’haver aconseguit l’empat a dos. Va ser un matx amb grans ocasions per part dels dos equips i amb un expulsat per cada equip. L’EFAC va fer el més difícil, però finalment va claudicar davant del 3-2 al 90.

Els lleidatans van començar el partit amb algunes arribades a la porteria contrària, encara que sense aparent perill. Eren uns minuts en què el domini era per als roig-i-negres i sense gaires ocasions de perill. Tanmateix, l’Igualada va sorprendre amb una rematada de Doblas que el porter Jordi Chiné va aconseguir rebutjar però Güell, lliure de marca, va aconseguir el primer gol del matx (1-0). Minuts després, una falta llançada en curt per la defensa de l’EFAC Almacelles va acabar als peus de Doblas i després de quedar-se sol davant del porter va enviar la pilota a Eric, que va rematar a plaer per establir el 2-0. Una jugada molt protestada en la qual s’argumentava que no van arribar a llançar la falta. De tota manera, l’equip lleidatà no es va desesperar i un tir lliure llançat per Roger Canadell va acabar dins de la porteria local (2-1). Poc abans, Jordi Martí s’havia quedat sol davant del porter, però el seu llançament va sortir per sobre del travesser per poc.

EL PITJOR. L’agressió final de l’entrenador de l’Igualada a un jugador i un membre del cos tècnic de l’EFAC

La segona meitat va venir condicionada per les expulsions per doble groga d’Anderson per a l’Igualada i Brezmes per a l’Almacelles. L’equip local la va patir en els primers minuts i es va compensar amb la dels lleidatans en el 68. En el tram final Jordi Martí sí que va encertar amb una volea espectacular que va fer pujar l’empat (2-2). Faltava molt poc per finalitzar el partit quan Baraldés va marcar el gol de la victòria per a l’Igualada (3-2), que va caure com un clatellada a les files de l’EFAC Almacelles.

El pitjor va arribar al túnel dels vestidors quan membres dels dos equips es van embardissar en una tangana i que va portar el club lleidatà a demanar la presència dels Mossos d’Esquadra. Segons van denunciar, un jugador i un membre del cos tècnic de l’EFAC Almacelles van ser agredits per part d’algú del cos tècnic local.

“Al final, hauria pogut guanyar qualsevol” El tècnic de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, va comentar que “al final, després de l’empat a 2, hauria pogut guanyar qualsevol. És cert que el primer gol ens ha desajustat en defensa i no hem pogut dur a terme el partit que volíem plantejar. Tot i així, hem pogut seguir bé fins a la jugada del segon gol. Crec que ha sigut una situació que ha marcat el partit perquè no se sabia si s’havia tret la falta o no”. “Considero que l’àrbitre hauria d’haver sabut portar l’autoritat i per això a partir de llavors s’ha complicat el partit a nivell de decisions. Crec que hem sabut aguantar el nerviosisme i pensar en el partit”, va admetre l’entrenador.