SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Borges obté un gran triomf

Els de les Garrigues remunten el matx a Vila-seca || Els gols de Gerard i Torné i les parades de Xammar, les claus

El Borges va aconseguir, després de dos empats consecutius, una victòria merescuda.

El Borges va aconseguir, després de dos empats consecutius, una victòria merescuda.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges va sumar un triomf vital contra el Vila-seca i contra totes les adversitats. Ni les innombrables baixes després de l’atropellament arbitral davant del Valls, ni el fet d’anar darrere en el marcador davant d’un Vila-seca molt necessitat, no va impedir als homes de Joan Roca superar-se en gran i vèncer lluny de casa per un ajustat 1-2.

El vent va fer acte de presència al llarg dels 90 minuts, perjudicant un equip en cada part. A la primera, els locals van ser superiors i van dominar durant la mitja hora inicial de joc, si bé l’ocasió més clara va ser del Borges. Pijuan, en el minut 27, va estavellar la pilota al travesser amb un intent de vaselina. El Vila-seca va gaudir de diverses aproximacions i incursions per la banda, però el central Pelegrí va avortar totes les opcions de la davantera local.

La primera ocasió de perill a la segona meitat va arribar per part local i va ser el gol. Així, l’1-0 va arribar en un córner rebutjat per Xammar i amb rematada final d’Antonio Domínguez al fons de les xarxes. A partir d’allà, el joc es va animar amb pilotes altes i llargues i va circular d’una àrea a l’altra. Amb tot, el gol de l’empat no va tardar a arribar. Una jugada trenada de tota la davantera dels de les Garrigues va generar l’opció d’un tret creuat de Gerard Tió, que va enviar la pilota a la xarxa (1-1). Tot seguit, un error defensiu del Vila-seca va deixar una pilota solta a Florensa, que va enviar el seu xut fora però fregant la base del pal dret. Els lleidatans estaven molt fins i ja havien conjuntat tots els jugadors, en especial els menys habituals d’obligada presència pels habituals titulars, que eren baixa.

Amb l’1-1 ningú no es conformava i, lluny de tancar-se, tots dos es van abocar a la recerca de la victòria. Aitor, escorat a l’esquerra, va realitzar una centrada magnífica però no va trobar rematador. Però aquesta gran ocasió visitant seria el preludi de l’1-2. En una altra ràpida jugada combinativa, es van produir diversos rebutjos de defensa i porter i Torné, que arribava des de darrere, va aconseguir establir l’1-2. Els locals no es van rendir i en el 87 Menacho podia haver igualat en un xut que es va estavellar al travesser. En el rebuig Figo a punt va estar de portar-la al fons de les xarxes però Xammar va atallar el tret. Al final, victòria merescuda per al Borges, que ja és vuitè.

“Té molt mèrit, el que hem fet” El tècnic del Borges, Joan Roca, va manifestar a la conclusió del partit d’ahir a Vila-seca que “té molt mèrit el que hem fet amb fins a sis baixes d’homes importants per a nosaltres”. “A la primera mitja hora ens ha costat entrar en l’encontre. No obstant, a la segona meitat hem sortit amb ganes i, malgrat encaixar ràpid, hem empatat pocs minuts després. El Borges, amb l’empat, no s’ha conformat. Aconseguir els tres punts després de l’1-1 era factible i hem anat a buscar-los. Marxo molt satisfet, perquè els jugadors que han entrat han fet que oblidéssim les baixes”, va destacar l’entrenador.

El Borges va aconseguir, després de dos empats consecutius, una victòria merescuda.

El Borges va aconseguir, després de dos empats consecutius, una victòria merescuda.ÁREA 11

tracking