SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges firma una important victòria a Irun

Derrota el Leka Enea per 1-4 i es manté en la segona posició a la Lliga

Marc Duran, durant un partit del partit d’ahir a la pista del Leka Enea d’Irun.

Marc Duran, durant un partit del partit d’ahir a la pista del Leka Enea d’Irun.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges va aconseguir ahir la quarta victòria de la temporada a l’imposar-se per 1-4 a la difícil pista del Leka Enea d’Irun, on la temporada passada van perdre per 4-0. Després d’aquesta victòria, l’equip de les Garrigues ocupa la segona posició a la classificació de la Superdivisió, amb quatre victòries i un empat, només superat pel CajaSur Priego, que ha guanyat els sis partits que ha disputat.

El primer punt per a l’equip lleidatà el va aconseguir Oriol Monzó, que va superar per 1-3 Jaime Vidal, en un partit molt disputat, com demostren els parcials: 14-12, 9-11, 9-11 i 10-12.

Marc Duran va fer pujar el segon punt al marcador parcial per al DKV, al superar, en aquest cas per 0-3, Dorde Borcic, amb parcials molt més clars a favor del jugador de les Borges (7-11, 2-11 i 3-11).

Amb 0-2 al marcador, el xinès Fan Chuang Wei va augmentar la diferència a favor dels lleidatans, al derrotar, en un matx igualment molt competit, Endika Díez per 2-3. Fan va guanyar el primer set per 9-11, va perdre el següent per 11-7 i el tercer, per 11-9, però en el quart va tornar a superar el jugador irundarra, 4-11, per sentenciar en el definitiu amb un parcial igual de clar, 5-11.

L’únic punt per al Leka Enea el va sumar Dorde Borcic, que va derrotar Oriol Monzó per 3-2, en un altre partit molt ajustat i amb parcials 8-11, 11-7, 11-5, 8-11 i 11-7. Amb 1-3 al marcador, va ser Fan Chung Wei qui va aconseguir el punt definitiu, l’1-4, que donava la victòria a l’equip lleidatà. El jugador, fitxatge d’aquesta temporada, va superar per un còmode 0-3 Jaime Vidal, amb parcials clars, 7-11, 5-11 i 5-11.

El DKV Borges, que també continua viu a l’ETTU Cup, després d’haver superat dos rondes, tornarà a jugar demà. Serà a la seua pista del Centre de Tecnificació, a les 16.00, davant de l’Hispalis de Sevilla. El partit correspon a una jornada ajornada. Fins ara, l’equip de les Garrigues ha derrotat Escala, Vilagarcia, Mediterráneo de València i Leka Enea d’Irun. L’únic partit en el qual se li va escapar la victòria va ser davant de l’Arteal de Santiago, que és tercer a la Lliga, davant del qual va empatar 3-3.

tracking