El Girona encadena tres victòries seguides i continua l'escalada

Derrota un Llevant que agreuja la seua crisi

Borja García celebra amb els seus companys el gol marcat en el partit d’ahir davant del Llevant.EFE

El Girona va sumar davant del Llevant el tercer triomf consecutiu, després d’imposar-se per 1-2, i continua l’escalada a la classificació, al superar un rival que agreuja la seua crisi d’identitat i resultats, després d’acumular el sisè partit sense vèncer. El Girona va imposar el seu joc amb molta personalitat fins a la mitja hora, quan l’equip valencià va aconseguir equilibrar el matx. Tanmateix, l’aparició d’Àlex Granell, en l’últim tram del primer acte, va tornar el protagonisme al Girona, que de nou va aconseguir la pilota i va disposar de bones oportunitats per marxar al descans amb avantatge, després d’un primer temps en què va ser molt superior al seu adversari. Després del descans, el Llevant va imprimir més intensitat i va aconseguir tancar el Girona i atansar-se per primera vegada amb perill a l’àrea. Tanmateix, els gironins van avisar amb un parell de contraatacs i van aconseguir el premi després d’una gran jugada per banda que va culminar Borja García amb un potent xut des de la frontal que va entrar després de tocar el travesser. Si bé el conjunt granota va assumir el control després del gol, el Girona es va defensar amb ordre, sense patir gaire davant de la falta d’idees del Llevant als metres finals. Els de Machín van saber esperar la seua oportunitat i en una contra van sentenciar, al rematar Stuani una bona acció entre Portu i Pons. El gol d’Ünal en l’afegit només va servir perquè el turc estrenés el seu compte golejador en el seu debut com a llevantinista.