L’Alcoletge suma tres punts per seguir a dalt

Un jugador de l’Alcoletge està a punt de controlar el cuir davant la pressió d’un visitant.MAGDALENA ALTISENT

L’Alcoletge i l’Alpicat B van disputar un partit igualat en el qual els locals no van aconseguir imposar-se fins als minuts finals al seu rival, que va donar la cara davant d’un rival fort i va jugar un bon partit malgrat el resultat (4-1).

A la primera meitat, els locals es van avançar en els primers minuts, cosa davant la qual l’Alpicat B responia igualant el marcador, però els locals tornaven a posar-se al davant abans d’arribar al descans 2-1.

A la segona meitat, l’Alpicat B va aguantar fins que Vélez va posar el 3-1 en el marcador (3-1, minut 80) i més tard Pifarré sentenciava el matx amb el 4-1 definitiu.