TEMPS EXTRA ATLETISME

L’ICG, a prop de passar ronda a la Copa CERS

Guanyadors en la distància de 10 km de la Cursa Popular del Sant Crist de Balaguer, que va reunir 200 atletes || Martí Sabater i Anna Bové s’imposen en la distància curta

La prova va reunir uns 200 corredors en les dos distàncies que tenia previstes el Runners Balaguer.JOAN BOVÉ

Dos-cents atletes van prendre part en la tradicional Cursa del Sant Crist de Balaguer, que ahir va celebrar els seus 37 anys d’història. Diego Cardozo (Pedala.cat) es va imposar en la distància de 10 km amb un crono de 33:47, 15 segons menys que Antoni Carulla, del Runners Balaguer, mentre que Marc Castan (Oroel Jaca) va tancar el podi amb 35:21. Alexandre Tàssies (CE Linyola) va ser quart amb 35:26. En dones, la victòria se la va emportar la vigent campiona de la Lliga Ponent, Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu) amb un registre de 40:28, davant de Noemí Aumedes (Logiesport, 45.57) i Eva Nogués (Boutique Infantil Balaguer, 47.48). En la prova de 5 km, el triomf va ser per a Martí Sabater (Logiesport), en categoria masculina, amb 16:47, seguit de Sergi Nunes (Runners Balaguer) i Francesc Jové (Team Blue Motors), tots dos empatats a 16:57. En dames, Anna Bové (Esports Truga) va guanyar amb 19.42, davant de la independent Angélica Damoc (21.16) i Natàlia Bernat (Runners Balaguer, 21.54), líder de la Lliga.