SEGRE

DEPORTES_LUNES

Massa càstig per al Lleida B

Els homes d’Ismael Mariani cauen amb contundència al seu camp davant del San Cristóbal || Després de ser superiors a la primera part, en els últims minuts van rebre un correctiu excessiu

El Lleida B va ser millor a la primera part però després del descans, i amb un menys, va sucumbir davant d’un bon San Cristóbal.

El Lleida B va ser millor a la primera part però després del descans, i amb un menys, va sucumbir davant d’un bon San Cristóbal.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida B, que venia de golejar el Balaguer i d’empatar al camp del líder, va caure davant del San Cristóbal amb un resultat massa unflat atès el que es va veure al camp (1-5). El filial blau, que continua molt minvat d’efectius i que ahir en va perdre tres més, es va avançar a la primera part i va sucumbir a la segona després de quedar-se amb deu davant d’un rival de la zona alta que no va perdonar els errors locals.

El matx va començar molt bé per a l’equip que dirigeix Ismael Mariani. Com sempre buscant el control de l’esfèric, el primer i únic gol a la primera part el va marcar el Lleida B per mitjà d’Albert amb un magistral llançament de falta (1-0). Però pocs minuts després, el pitxitxi de l’equip, Sergi Gómez, va haver d’abandonar el camp al torçar-se el turmell en una acció desafortunada. Després d’aquesta acció, el duel es va anivellar i el San Cristóbal va començar a mostrar el seu nivell amb un parell d’ocasions de perill, encara que sense encert.

Van arribar al descans els lleidatans aguantant l’1-0 i sabent que els primers minuts de la represa serien importants. Però un penal innocent en el vèrtex de l’àrea al cap de poc de començar va permetre l’empat visitant (1-1). Després del gol, el San Cristóbal es va encoratjar i va començar a encadenar algunes bones jugades de perill. En una, el local Joan Vicente va veure la segona groga i va deixar el seu equip amb deu. En inferioritat i sense canvis per fer, Mariani va haver de reestructurar l’equip com va poder. Ja havia entrat un minvat Peco encara sense estar al cent per cent i el Lleida B no es rendia però el San Cristóbal buscava la victòria sense concessió. Van aguantar els locals vint minuts però al final va arribar l’inevitable. El San Cristóbal va aconseguir capgirar el marcador en el 74, obra de Cabrera. Amb l’1-2, el Lleida B va buscar recuperar la pilota i crear perill, que van aprofitar els visitants per esperar els contraatacs. A falta de deu minuts, el porter local Joan Marc va demanar el canvi per una topada i va debutar Albert. Sense sort, perquè tot just sortir va rebre el tercer i en el temps afegit no va perdonar un actiu San Cristóbal per tancar una dura golejada (1-5).

Amb la derrota, el Lleida Esportiu B cau fins a la desena posició de la taula, però empatat amb el setè classificat amb 14 punts. En el que va de Lliga, han sumat el mateix nombre de victòries que de derrotes (4) i dos empats. El més curiós és que tres de les victòries les ha aconseguit lluny de casa i només una davant de l’afició. En la jornada següent, el Lleida B visitarà el camp d’un dels equips que no coneixen la victòria a la Lliga, el Bellvitge. A priori és una sortida fàcil, però depenent de com es recuperin els seus homes, Mariani tindrà una dura papereta per formar l’equip i buscar una nova victòria lluny de casa.

“Estem molt limitats per les lesions” L’entrenador del Lleida Esportiu B, Ismael Mariani, va manifestar que “veníem ja amb una plantilla molt justa i avui tenim tres lesionats més. Ens estan limitant molt les lesions. Quant al partit, hem fet una bona primera part, en la qual ens hem avançat, i a la segona hem comès un penal innocent, que ha suposat l’empat i seguidament ens hem quedat amb deu. A partir d’aquell moment, no hi ha hagut partit. Ho hem intentat però al final han aconseguit aquesta àmplia victòria”. Amb referència a la jornada que ve, Mariani va dir que “intentarem recuperar jugadors aquesta setmana i intentar guanyar”.

tracking