SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV suma un nou triomf

Derrota l’Hispalis de Sevilla per 4-1 en un partit que havia estat ajornat i es consolida a la segona posició || Marc Duran i Oriol Monzó van sumar dos punts

Fan Chuang Wei, en el partit que va disputar ahir.

Fan Chuang Wei, en el partit que va disputar ahir.CTT BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges es manté invicte a la Superdivisió masculina de tenis taula i, després de derrotar ahir l’Hispalis de Sevilla per 4-1, consolida la segona posició a la taula classificatòria i se situa a un sol punt del líder, el CajaSur Priego. Després d’haver disputat sis jornades, l’equip de les Garrigues ha sumat cinc victòries i un empat.

El matx d’ahir es va ajornar en el seu dia a causa dels compromisos internacionals del DKV, que també participa un any més en l’ETTU Cup, competició en què ja ha superat dos rondes. En el duel d’ahir davant de l’equip andalús, Oriol Monzó va sumar el primer punt per als lleidatans a l’imposar-se còmodament a Marcos Sanmartín per 3-0, amb parcials d’11-5, 11-7 i 11-4.

Tampoc va passar dificultats Marc Duran per sumar el segon punt a favor de l’equip de les Garrigues, després de derrotar, una altra vegada per 3-0, Antonio Chaves i amb parcials d’11-3, 11-7 i 11-7.

El tercer partit ja va ser més disputat i, d’altra banda, l’únic que va perdre l’equip lleidatà. El van jugar el xinès Fan Chuang Wei davant de José Manuel Gómez, i es va resoldre en 2-3 a favor del jugador de l’equip andalús. Els parcials demostren el nivell d’igualtat del xoc: 11-13, 9-11 i 10-12.

Amb 2-1 en el marcador parcial, de nou Marc Duran va tornar a mostrar el seu gran nivell i va superar per 3-1 Marcos Sanmartín, amb parcials de 9-11, 11-8, 11-8 i 11-3. Una victòria després de remuntar la derrota en el primer set, que es va adjudicar el jugador visitant. El punt definitiu, que va deixar el marcador en 4-1, també es va resoldre en quatre sets. El va aconseguir Oriol Monzó al guanyar 3-1 José Manuel Gómez, amb parcials d’11-3, 8-11, 11-7 i 11-7. L’únic partit que no ha guanyat el DKV va ser contra l’Arteal (3-3).

tracking