SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El metge que va operar Dembélé no el descarta per al clàssic del 23-D

La recuperació va “més ràpid” del previst

Dembélé es recupera de la lesió que va patir al bíceps femoral.

Dembélé es recupera de la lesió que va patir al bíceps femoral.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El doctor Sakari Orava, que va operar el jugador del FC Barcelona Ousmane Dembélé el passat 19 de setembre, va dir ahir que, malgrat la dificultat que l’extrem estigui recuperat al cent per cent a temps, no és descartable que pugui jugar el clàssic contra el Reial Madrid del pròxim 23 de desembre al Santiago Bernabéu.

“Dependrà de com se senti, però sé que és feliç i la recuperació està anant molt bé. Pot ser que arribi, però només és un potser, no ho sé”, va assegurar Orava en declaracions al programa La graderia de la Cadena SER.

El Barça ja ha contactat amb Piqué per a la renovació del contracte, que venç el 2019

En aquest sentit, va comentar que el mateix jugador, que a les xarxes socials va parlar d’uns dos mesos de baixa, encara que el comunicat mèdic oficial del club va xifrar la recuperació en tres mesos i mig, li va dir després de l’operació que volia jugar el clàssic.

“La recuperació està anant una mica més ràpid fins i tot del que s’esperava. Ell ja va dir que volia jugar abans del planificat, no sabem si serà possible o no, però hi pot haver un espai entre els seus desitjos i els nostres pronòstics”, va argumentar en aquest sentit.

Per al doctor, les bones instal·lacions del club blaugrana faciliten la recuperació del jugador, que es va trencar el tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra en el partit davant del Getafe. “Ara mateix, s’està entrenant a la sorra de platja que té el Barça. Tocar la pilota? Crec que a mitjans de novembre ja podria fer-ho”, va augurar.

D’altra banda, el club ja ha contactat amb Gerard Piqué per començar a negociar la renovació del seu contracte, que conclou el 30 de juny del 2019. El Barcelona considera un dels seus objectius assegurar la continuïtat de Piqué.

tracking