HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Frenada a la ratxa de l'ICG Lleida

L’ICG Lleida, que venia de tres victòries consecutives, encaixa davant del Voltregà la segona derrota || Els lleidatans van fallar dos penals i tres faltes directes que haurien pogut canviar el signe

Andreu Tomàs, autor ahir de dos dels gols, intenta batre el porter Blai Roca, que va ser clau en la victòria del Voltregà.ITMAR FABREGAT

L’ICG Software Lleida va veure truncada ahir la bona ratxa amb una inesperada derrota per 3-4 davant un Voltregà que venia ferit i que es va reivindicar a l’Onze de Setembre. Els lleidatans, molt precipitats i ansiosos, sobretot quan van anar al darrere en el marcador, tampoc van estar encertats en les jugades a bola aturada. I és que van fallar la barbaritat de tres penals –en un dels quals Andreu Tomàs va aconseguir esmenar el seu error en el rebuig posterior– i tres faltes directes, totes d’un Darío Giménez que ahir va tenir la sort d’esquena. El partit, no obstant, es va posar de cara per als llistats al poc d’iniciar-se. Un contraatac comandat per Xixi Creus va ser culminat amb un subtil toc d’estic per Andreu Tomàs per fer pujar l’1-0. Tot semblava encarat, però el Voltregà, com és habitual, no es va rendir i va apostar per la seua millor arma, el contraatac. Lluís Tomàs va evitar amb un parell de parades l’empat, que arribaria en un tir de Vargas que més semblava una passada i que va sorprendre el porter lleidatà, que estava tapat pels seus companys (1-1).

Albert Folguera va donar entrada a Darío Giménez, que ahir tampoc va poder descansar, i l’argentí va tenir la primera gran ocasió en un penal forçat per Creus. Va ser una jugada clau, ja que el llançament el va aturar Roca, però aquest s’havia mogut abans de llançar. Malgrat les protestes, els àrbitres no el van fer repetir. Aquesta jugada va semblar descentrar els de Folguera, que van permetre infinitat de contres del rival. En dos d’aquestes, el Voltregà va capgirar el marcador i van situar un preocupant 1-3 al descans.

Al poc de reprendre’s el partit, Darío va disparar al pal i en la jugada posterior, Candanedo veia la targeta blava i la consegüent falta directa l’aprofitava López per situar l’1-4. L’ICG estava tocat, però Giménez es va retrobar amb el gol un minut després i va rellançar les opcions de l’equip, que un minut més tard situava el 3-4 a l’aprofitar Andreu Tomàs el rebuig després d’errar un penal. Encara quedaven vint minuts, però el lluminós ja no es va moure. No li van faltar ocasions, en concret dos faltes directes executades per Darío Giménez i un penal d’Andreu Tomàs, però la bola no va voler entrar i l’equip llistat va trencar una ratxa de tres victòries, dos a la Lliga i una a la Copa CERS.