SEGRE

BÀSQUET LEB OR

La FEB rebutja el canvi de data de l’Actel-Valladolid

Malgrat que tots dos clubs havien acordat jugar el 7 de desembre

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha rebutjat el canvi de data que havia proposat l’Actel Força Lleida del partit davant del Valladolid, afectat per la convocatòria internacional de dos jugadors. El duel està previst per al 24 de novembre, una data que impedirà a Borja Comenge comptar amb l’estonià Kregor Hermet i el neozelandès Mike Karena, convocats per les seues seleccions per jugar dos partits de classificació per al Mundial de la Xina. L’Actel havia acordat amb el Valladolid passar l’enfrontament al dia 7 de desembre, però la FEB no ho ha autoritzat, justificant la decisió amb el fet que van ser els mateixos clubs els que, en una reunió del mes de març passat, van aprovar que no es permetria cap canvi de dates per les finestres FIBA.

Sí que ha autoritzat, en canvi, la modificació dels altres dos partits afectats. En cap d’aquests dos casos no ha posat impediment perquè com que és una setmana amb doble jornada es permet alterar les dates. Els enfrontaments són el del Prat, que passa del 28 al 29 de novembre, i el de l’Araberri, que es retarda de l’1 al dia 3 de desembre. Ara el club anirà a la comissió delegada per buscar una solució.

D’altra banda, el club dedicarà el duel contra els asturians al barri de Pardinyes, per la qual cosa els veïns tindran el preu de les entrades a 3 euros, a banda de recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Així mateix, l’entitat ha arribat a un acord per renovar un any més el conveni de col·laboració amb el col·legi Lestonnac L’Ensenyança.

Rozitis va arribar ahir i ja es va entrenar amb l’equipEl nou fitxatge de l’Actel Força Lleida, el letó Davis Rozitis, va arribar ahir al migdia a Lleida i al cap de poques hores feia el seu primer entrenament amb els nous companys. Va ser una sessió organitzada bàsicament perquè el pivot letó pogués familiaritzar-se al més aviat possible amb els nous sistemes de joc de cara al debut de divendres que ve davant de l’Oviedo. Rozitis, que ha firmat fins al proper dia 23 de desembre, passarà avui revisió mèdica i demà es presentarà.

Borja Comenge donant instruccions ahir a Davis Rozitis en l’entrenament de la tarda.

Borja Comenge donant instruccions ahir a Davis Rozitis en l’entrenament de la tarda.ÓSCAR MIRÓN

tracking