SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Arnau Farré debutarà aquest any en el Mundial indoor

Com a vigent campió d’Europa, correrà la prova inaugural a França

El lleidatà s’ha proclamat aquest any campió d’Europa absolut.

El lleidatà s’ha proclamat aquest any campió d’Europa absolut.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré serà un dels pilots joves que la Federació Internacional de Motociclisme convidarà a participar en la pròxima edició del Campionat del Món de trial indoor, que arrancarà el proper mes de desembre. El lleidatà, en qualitat de vigent campió d’Europa absolut de l’especialitat, té assegurada la presència en dos de les proves del calendari: la inaugural del proper 3 de desembre, a França, i una altra de les cites previstes al calendari.

L’X-Trial 2018 modificarà una mica el reglament per donar més espectacularitat i vistositat al certamen, la qual cosa fomentarà, al seu torn, la participació de joves valors. És el cas de Farré, que aquesta temporada ha cobert la primera experiència en el Mundial absolut i que ara farà l’estrena al campionat sota sostre, i que va assistir fa un parell de setmanes a un test a França organitzat per la mateixa Federació Internacional i l’empresa promotora del campionat, en el qual també hi va haver les primeres espases mundials, així com altres joves pilots, com és el cas de Jaime Busto o Miquel Gelabert, entre d’altres.

El lleidatà està pendent del seu futur, que passa per renovar amb Gas Gas o fitxar per un altre equip

El pilot del Moto Club Aitona podria disputar més proves de l’X-Trial indoor, encara que per fer-ho s’haurà de classificar entre els sis primers en alguna de les dos cites que té assegurades, o bé ser el millor dels pilots convidats, que seran tres a cada cita.

D’altra banda, el jove pilot de Vilanova de Segrià, de 19 anys, està pendent de resoldre el seu futur per a la temporada vinent. Sobre la taula té una oferta de renovació de Gas Gas per seguir en la seua estructura esportiva, encara que el lleidatà també estudia alguna altra opció. El que és gairebé segur és que la temporada que ve afrontarà la segona participació en el Campionat del Món fora de l’estructura de la Federació Espanyola.

Arnau Farré, que va tancar dotzè la primera campanya en el Mundial absolut, està a punt de concloure la temporada oficial, a la qual li falta una prova de l’Estatal, certamen en el qual ocupa la vuitena posició després de firmar fa un parell de setmanes el millor resultat de l’any, un sisè lloc a Andorra.

tracking