SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Barça-Espanyol, a Lleida

El Camp d’Esports acollirà la Supercopa de Catalunya el 12 o 13 de desembre, encara per decidir || La setmana que ve, representants de la Catalana vindran a la ciutat per ultimar detalls

El Barça que va guanyar a l’Espanyol la Copa de Catalunya el maig del 2013 al Camp d’Esports.

El Barça que va guanyar a l’Espanyol la Copa de Catalunya el maig del 2013 al Camp d’Esports.FIRMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports serà la seu de la Supercopa de Catalunya entre el FC Barcelona i l’Espanyol el 12 o el 13 de desembre, data que es concretarà en breu, de manera que tornarà a acollir una final entre els dos equips, com ja va passar el maig del 2013, quan van disputar la Copa de Catalunya i l’estadi es va omplir per veure com els blaugranes, sota les regnes de Tito Vilanova, aconseguien el setè títol en aquesta competició al derrotar el rival barceloní a la tanda de penals. Dimecres vinent o dijous està previst que representants de la Federació Catalana de Futbol, que és la que organitza la competició, recalin a Lleida per ultimar detalls en col·laboració amb el Lleida Esportiu.

Aquesta serà la tercera edició de la Supercopa de Catalunya, que només disputen Barça i Espanyol i que ja no juguen la Copa Catalunya, que queda per a la resta dels clubs del futbol català dividida en dos formats: l’absoluta i l’amateur. La primera edició es va jugar a Girona el 2014 i la va guanyar el Barça als penals i la segona, després d’un any sense organitzar-se, va ser el 2016, amb seu a Tarragona i triomf de l’Espanyol per 1-0. La data definitiva de l’encontre es coneixerà després, sobretot, de reunir-se amb TV3 per consensuar el dia més idoni de comú acord amb els clubs.

El 2013, tots dos equips van disputar la final de la Copa Catalunya amb triomf culer i èxit de públic

Val a destacar que l’anteriorment ressenyada final de la Copa Catalunya a Lleida del 2013, l’última que disputaven amb aquest nom Barça i Espanyol abans de la Supercopa, va ser un èxit rotund de públic. Aquell dia, tots dos equips van sortir al camp portant una pancarta en la qual es llegia “Homenatge a Dani Jarque” i en joc estava veure qui es convertia en el rei de la Copa Catalunya, ja que els dos clubs tenien fins aleshores sis títols. Dirigien els equips Tito Vilanova i el mexicà Javier Aguirre.

Avui finalitzarà la campanya “Fem bategar el Camp d’Esports”, en la qual els socis i no socis que no hagin adquirit l’entrada de regal en el partit anterior contra el Vila-real B podran disfrutar d’aquesta promoció 2x1 per al duel davant del líder Mallorca d’aquest diumenge, si es compra de forma anticipada. Ahir se’n va reprendre la venda, després que el club s’adherís dimecres a la vaga general.

Els socis que vulguin una entrada hauran de pagar 5 euros i, a canvi, en rebran una altra de regal. Per la seua part, el públic en general que compri una entrada en tindrà una altra de regal. D’altra banda, des d’ahir, es poden fer les reserves per al viatge a València de cara al partit del dissabte dia 18 a Paterna a les 18.00 hores davant del filial valencianista. El preu del viatge és de 20 euros per a la Grada d’Animació, 22 per als socis i 25 per als no socis. No s’inclourà l’entrada del matx, que serà de 3 euros. L’horari de sortida serà el mateix dia del partit, a les 11.00 h, des del Camp d’Esports.

En un altre ordre de coses, els alumnes de P-5 de l’escola FEDAC Lleida van visitar ahir el Camp d’Esports i van fer un tour per les instal·lacions. A més a més, els nens també van poder participar en part de l’entrenament que el primer equip del Lleida Esportiu va fer a l’Annex.

La tornada de la Copa a Anoeta, el dimecres 29, a les 19.30 hores El partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei que el Lleida disputarà a Anoeta davant de la Reial Societat tindrà lloc el dimecres dia 29 d’aquest mes i començarà a les 19.30 hores. L’equip blau, fins i tot coneixent la superior categoria i qualitat del rival, intentarà remuntar el 0-1 que van aconseguir els donostiarres al Camp d’Esports. Ahir es va reprendre la venda del poc més de mig centenar d’entrades que quedaven de les dos-centes que va entregar la Reial. D’altra banda, el Barça jugarà al Camp Nou contra el Múrcia el mateix dia i a la mateixa hora que el Lleida a Anoeta. Els blaugranes tenen un avantatge de 0-3.

El Barça que va guanyar a l’Espanyol la Copa de Catalunya el maig del 2013 al Camp d’Esports.

El Barça que va guanyar a l’Espanyol la Copa de Catalunya el maig del 2013 al Camp d’Esports.FIRMA

tracking