SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

El Pardinyes incorpora Jarvie, la seua primera estrangera

Jugarà fins a finals de temporada després de provar pel València

Caitlin Jarvie posa amb la samarreta del Pardinyes a la sala de trofeus del club.

Caitlin Jarvie posa amb la samarreta del Pardinyes a la sala de trofeus del club.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pardinyes ha tancat la incorporació de la mitjapunta australiana Caitlin Pommie Jarvie, de 27 anys, que es converteix així en la primera estrangera del primer equip femení de l’entitat, que aquesta temporada ha tornat a la Segona divisió estatal al cap d’una dècada. Jarvie, que també té la nacionalitat britànica, on va nàixer, destaca per un joc individual i associatiu.

Va jugar a la W-League, la Primera divisió australiana, i és internacional amb la selecció nacional de futbol sala del país oceànic, amb el qual va arribar a disputar el Mundial del 2013. Jarvie, que procedeix del Bristol, arriba a Lleida després d’un breu pas per València, on va provar amb l’equip de Primera divisió, si bé una lesió li va impedir tenir fitxa.

El Pardinyes, que era coneixedor d’aquesta situació, va contactar amb la jugadora, que va accedir a venir. “No tenia referències però sabia que algunes jugadores del Bristol havien vingut a provar. Vaig contactar amb ella i va accedir a venir a entrenar-se durant una setmana. Ara esperem resoldre el seu trànsfer internacional perquè li puguem tramitar la fitxa i pugui jugar”, va explicar Javier Rubio, coordinador del club lleidatà.

“Ens pot aportar alguna cosa diferent a l’equip en la posició de mitjapunta, que és una posició que teníem una mica debilitada”, va afegir en aquest sentit Rubio, que a finals de maig proposarà el seu fitxatge per l’AFC Luleå, club de la Segona divisió sueca amb el qual el Pardinyes manté un conveni de col·laboració.

Des de fa un parell de temporades, diverses jugadores del club lleidatà han fitxat pel Luleå per jugar durant la campanya d’estiu. D’altra banda, l’encontre que enfrontarà el pròxim dia 26 de novembre els dos equips lleidatans de Segona, Pardinyes i AEM, al camp del primer, l’oferirà en directe el canal Esport3 a partir de les dotze del migdia.

tracking