SEGRE

Lorenzo i Pedrosa, millor que Dovizioso i Márquez

El lleidatà va sumar durant els entrenaments, sense conseqüències, la seua vint-i-sisena caiguda aquesta temporada

Márquez, durant la roda de premsa posterior als entrenaments a Xest.

Lorenzo i Pedrosa, millor que Dovizioso i MárquezBox Repsol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Lorenzo (Ducati Desmosedici GP17) i Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) van ser millors que els seus companys d’equip, l’italià Andrea Dovizioso i el lleidatà Marc Márquez, respectivament, que es juguen el títol mundial de MotoGP, al terme de la primera jornada d’entrenaments per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que es disputa aquest cap de setmana al circuit "Ricardo Tormo" de Xest. I això després que el líder del mundial, Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) sumés la seua vint-i-sisena caiguda en el que va de temporada.

Quan ja estaven pràcticament conclosos els entrenaments, Márquez se’n va anar al terra a la corba dos del traçat valencià, denominada corba Doohan, i paradoxalment el mateix punt en el qual el 2006 l’italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) se’n va anar a terra i va perdre les seues opcions al títol mundial d’aquell any davant el nord-americà Nicky Hayden (Repsol Honda RC 211 V).

Márquez, que va arribar a liderar la sessió en algun moment, va acabar la mateixa en la cinquena posició, sisè en la combinada de les dos tandes i sense produir-se danys de consideració. El pilot de Repsol Honda va acabar per darrere de Jorge Lorenzo (Ducati Desmosedici GP17) i Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V), l’italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP17) i el francès Johann Zarco (Yamaha YZR M 1), a més de l’italià Andrea Iannone (Suzuki GSX RR), que va ser el més ràpid al matí.

El millor temps de la jornada va ser per a Jorge Lorenzo, un autèntic especialista en aquesta pista, on ha guanyat en tres ocasions durant els quatre últims anys, amb tot just una dècima d’avantatge sobre Dani Pedrosa, que precisament ostenta l’única victòria que no ha aconseguit en aquestes temporades l’actual pilot de Ducati, llavors al manillar d’una Yamaha YZR M1.

En la tercera posició va concloure Andrea Dovizioso, al qual només li val guanyar a València si vol tenir alguna possibilitat d’aconseguir el seu primer títol mundial de MotoGP, en un circuit en el qual no ha guanyat mai.

tracking