SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Màrquez sortirà a totes

No especularà a Xest amb l’onzena posició, que li donaria el quart Mundial de MotoGP || “S’ha de mantenir la mateixa mentalitat de sempre perquè pot passar de tot”, va manifestar

Marc Màrquez i Dovizioso, durant la sessió de fotos prèvia al GP de la Comunitat Valenciana, batejat com The Final Showdown.

Marc Màrquez i Dovizioso, durant la sessió de fotos prèvia al GP de la Comunitat Valenciana, batejat com The Final Showdown.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va assegurar ahir que afronta l’última prova del Mundial, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, amb la mateixa intenció que la resta de les curses i, malgrat que en la lluita final pel títol amb Andrea Dovizioso parteix amb 21 punts d’avantatge, no sortirà a assegurar una onzena posició que li donaria el quart títol a la categoria reina. “La carrera de Malàisia no va reflectir la manera en què piloto. Apretaré com sempre, intentaré donar el cent per cent, veurem on som, on és Dovi i decidirem. Però no sortiré a donar per bona l’onzena posició, intentaré donar el cent per cent i disfrutar de la cursa”, va assenyalar.

Màrquez en té prou amb acabar entre els onze primers al circuit Ricardo Tormo de Xest per aconseguir el títol, encara que també es coronarà campió si Dovizioso no guanya. “Sigui com sigui, intentarem disfrutar de la festa. Serà una carrera molt bonica davant de la meua afició, en un circuit que m’agrada. S’ha de mantenir la mateixa mentalitat de sempre perquè pot passar de tot. Hem d’estar al mateix nivell i acabar la cursa és el més important”, va manifestar. Un bon escenari final per a una temporada dura. “Al final, una cursa ho decidirà tot. Intentarem enfocar el cap de setmana igual que sempre, intentaré anar al cent per cent als entrenaments, però clar que notes que és una carrera especial”, va reconèixer.

"Si guanyo, ja veurem quina bandera, però la que representa la meua gent és la del ‘93", va dir el pilot

De moment, té clares les notes que es posaria a si mateix. “A la primera part de la temporada, un 6, i a la segona, un 9, però tot depèn d’aquesta carrera. Pot acabar en un 10 o en un 5”, va manifestar. “Si guanyo, ja veurem quina bandera, però la que representa la meua gent és la del 93”, va respondre davant de la pregunta de si agafaria la bandera del club de fans o l’espanyola. A més, va dir que espera repetir les sensacions de fa quatre anys. “Tothom em deia que això era molt fàcil i no ho és. No és la primera vegada que lluito pel títol a València, el 2013 va ser molt difícil gestionar-ho bé i esperem repetir-ho”, va finalitzar.

"He estat uns dies a casa per desconnectar"

Marc Màrquez va assenyalar en una entrevista a Segarra TV que durant aquests dies ha pogut disfrutar d’un merescut descans a Cervera, que ha aprofitat per desconnectar de les motos. “He intentat desconnectar, estant amb la família i els amics. Si estàs sempre pensant en les motos pots arribar al circuit sense energies”, va dir el pilot lleidatà, que ha preparat l’última cursa d’una manera especial. “L’hem plantejat de la mateixa forma que la resta del Mundial. L’única diferència és que no he tocat la moto per evitar riscos. El descans també m’ha anat molt bé després de tres carreres consecutives”, va afegir. Màrquez també va dir que “a l’estiu ja vaig avisar que aquest seria un Mundial molt igualat i que no es decidiria fins al final. Tinc un avantatge, però la part dolenta d’aquestes situacions és que si no guanyes ets tu el que perd un Mundial i l’altre pilot és el que el guanya. Tanmateix, també és bo arribar així a l’última cursa, amb aquesta adrenalina, perquè et fa madurar com a pilot”. Marc espera poder celebrar per quarta ocasió el títol de MotoGP amb Cervera, que ja prepara una festa per al dia 18.

Xest espera 200.000 persones el cap de setmana La Direcció General de Trànsit (DGT) espera una afluència de dos-centes mil persones al circuit Ricardo Tormo de Xest durant tot el cap de setmana per assistir a les tres jornades del Gran Premi de la Comunitat Valenciana. La majoria dels assistents hi anirà en vehicles particulars, per la qual cosa s’han establert mesures especials de vigilància a partir d’avui i fins a aquest diumenge a la nit. En aquest sentit, hi ha prevista la presència d’un nombre elevat de membres del Fan Club de Marc, que es desplaçaran en vehicles particulars.

Marc Màrquez i Dovizioso, durant la sessió de fotos prèvia al GP de la Comunitat Valenciana, batejat com The Final Showdown.

Marc Màrquez i Dovizioso, durant la sessió de fotos prèvia al GP de la Comunitat Valenciana, batejat com The Final Showdown.MOTOGP.COM

tracking