SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Ramos titlla d'avantatgista CR7

No està d’acord que la marxa de James, Morata i Pepe hagi fet que “la plantilla sigui menys forta” || Obre la porta a l’exblaugrana Neymar, del qual diu ara que “és un dels millors”

Sergio Ramos intenta robar la pilota a un company durant l’entrenament de la selecció.

Sergio Ramos intenta robar la pilota a un company durant l’entrenament de la selecció.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergio Ramos, capità del Reial Madrid i de la selecció, va manifestar que no està d’acord amb el seu company Cristiano Ronaldo quan va dir després de perdre davant del Tottenham que trobava a faltar James, Morata i Pepe. “Jo poso més èmfasi en les lesions. No estic d’acord amb Cristiano que la plantilla és menys forta, em sembla una opinió avantatgista, ningú va pensar això quan vam guanyar les Supercopes, jo no trobo a faltar ningú”, va assenyalar.

A més, va restar importància a la falta de gol del portuguès, afirmant que “ens té mal acostumats”. “Que no celebri els gols d’Isco... a cada un li pot agradar més o menys. Jo el conec des de fa molt i sé quina és la seua ambició i com se’n va amb cara de pomes agres cap a casa. Que potser no és el millor, pot ser. A alguns no ens agrada. A mi m’és igual qui marqui, com si puja Keylor i l’endolla. Però és veritat que Cristiano té un altre paper, altres objectius com la Pilota d’Or... però ens aporta molt i no ens podem disgustar.”

L’internacional també va destacar la seua bona relació amb Piqué i va dir que, des de la selecció, li van recomanar que pensés en les conseqüències de la seua opinió sobre la situació política a Catalunya. Ramos va explicar que ara “l’ambient que teníem era innecessari. Piqué havia fet alguna declaració una mica més morbosa. Evitant aquestes coses tot tornarà al seu curs. Vam tenir un moment en què li vaig dir que havíem de parlar i arreglar-ho pel bé de la selecció. No hi havia relació amb Piqué, en l’època en què vam jugar cinc clàssics en un mes”. El defensa del Madrid també va analitzar la polèmica sorgida amb el color de la samarreta de la selecció. “A mi m’agrada molt. Al final la gent és lliure d’opinar, cadascú pot tenir una idea respectable, però per damunt de tot hi ha l’escut”, va dir Ramos, el color preferit del qual “és el morat”.

A més, va assenyalar que “és més fàcil que Neymar vingui al Madrid passant per París que directament des del Barça. A mi m’agrada tenir els millors, i Neymar ho és. Ja li tinc oberta la porta per si vol venir al desembre. L’únic que caldria negociar amb Neymar és el tema de l’aniversari de la seua germana”, va afegir entre rialles el jugador de la selecció.

tracking