SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Un ICG Lleida minvat busca sorprendre el Noia

Candanedo, Darío i Roberto di Benedetto arrosseguen molèsties però jugaran || “Són un gran equip, anem sense pressió”, diu Folguera

Candanedo, amb molèsties al turmell, en acció davant el Voltregà.

Candanedo, amb molèsties al turmell, en acció davant el Voltregà.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida, amb diversos jugadors sense estar al cent per cent per problemes físics, visita avui la pista del Noia (19.30), tercer classificat, buscant rescabalar-se de la derrota del passat dimarts a casa davant del Voltregà. L’equip lleidatà, que anteriorment havia encadenat tres victòries (dos a l’OK Lliga i una a la Copa CERS), viatja a una pista “molt complicada, però sense res a perdre”, segons el tècnic Albert Folguera. “No tinc l’equip al cent per cent, encara que viatjarem tots. El Noia és un gran equip, van molt bé a la Lliga i és una pista de sempre complicada, però hi anem sense pressió. No hi tenim res a perdre. Una altra cosa seria que juguéssim a casa”, va assenyalar Folguera.

El tècnic lleidatà té César Candanedo amb problemes al turmell, Darío Giménez sense estar del tot recuperat i Roberto di Benedetto també minvat, però li demana als seus que siguin competitius. “La meua màxima és sempre que si ens guanyen els rivals sigui perquè són millors, no perquè els donem facilitats. Veig l’equip amb moltes ganes de ser al capdamunt de la classificació i ser competitius, tot i que de vegades ens costi un excés de precipitació.” Del Noia va dir que “és un gran bloc que ens obligarà a defensar bé i estar molt concentrats”.

tracking