BÀSQUET LLIGA EBA

Acaba la bona ratxa del Pardinyes

El Pardinyes no va poder mantenir la bona dinàmica.

El Pardinyes no va poder mantenir la bona dinàmica.SEGRE

El Cornellà va acabar amb la bona ratxa de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, que va encaixar la primera derrota després d’acumular sis victòries consecutives que l’havien portat al liderat (69-65). Va ser un partit en el qual els de Gerard Encuentra van firmar una bona primera meitat, especialment el segon quart, però, després del descans, es van torçar les coses, els locals van remuntar i van acabar sumant la tercera victòria de la temporada.

El partit va ser molt igualat en el primer acte, encara que els lleidatans van arribar a manar per 4-10 després de l’arrancada. Tanmateix, el Cornellà va reaccionar a temps i va arribar al final d’aquest parcial un punt al davant del Pardinyes (15-14). La igualtat es va mantenir en els primers compassos del segon quart, encara que, després del 23-22, els lleidatans van començar a mostrar la seua millor versió. Un parcial de 0-10 va donar una renda de nou punts al Pardinyes, diferència que es va mantenir fins que els dos equips van encarar el camí dels vestidors (28-37).

L’equip d’Encuentra havia fet una gran primera meitat en l’aspecte defensiu, però la situació va canviar radicalment en el tercer quart. El Cornellà va començar a trobar-se còmode en atac i el Pardinyes, a bloquejar-se en defensa. A més, l’escorta Oriol Jorge no va poder continuar a la pista i els lleidatans es van quedar sense gairebé rotacions. D’aquesta forma, els barcelonins van capgirar el partit i van entrar en els últims deu minuts amb un marge de cinc punts (54-49). El Pardinyes encara tenia temps per tornar a posar-se al davant, però el Cornellà va saber continuar dominant el joc, establint els temps i deixant l’atac dels lleidatans sense gairebé opcions. Tot i que els homes d’Encuentra van poder emportar-se l’últim quart, no van aconseguir remuntar i van encaixar una derrota inesperada (69-65) a la pista d’un equip de la zona baixa de la taula. En el pròxim partit, el Pardinyes rebrà al Barris Nord el Salt, el dissabte 18, a les 19.00 h.