FUTBOL

El Lleida no pot amb el líder

L’equip de Gerard Albadalejo suma davant del Mallorca la seua tercera derrota de la temporada (0-2)

El Lleida no pot amb el líderLLEONARD DELSHAMS

El Lleida s’ha vist superat aquest migdia pel Mallorca (0-2), líder destacat de la categoria, en un partit en el qual els jugadors de Gerard Albadalejo han patit la seua tercera derrota de la temporada, la segona consecutiva, davant d’un rival superior que no ha perdut cap dels catorze partits que ha jugat fins ara. El Lleida es queda fora de les posicions de play off amb els resultats d’aquesta jornada i només ha sumat 2 dels últims 12 punts en joc.

Tots dos equips han ofert un partit intens i equilibrat, amb poques ocasions clares de gol, però que s’ha decidit del costat mallorquí gràcies a la seua efectivitat. En la primera part, les dos úniques rematades del Lleida no han portat excessiu perill. Javi López ho ha intentat als 5 minuts amb un rematada fluixa que ha parat el porter i el segon intent ha estat d’Aitor Núñez, amb una rematada col·locada en el 37, que també ha parat el porter mallorquí.

El gol del Mallorca ha arribat en el minut 41, quan Ferran Giner ha controlat una pilota dins de l’àrea i ha superat Diego Rivas. Amb 0-1 s’ha arribat al descans.

El Lleida no ha reaccionat en la segona meitat, que el Mallorca ha controlat amb certa comoditat. Alex López ha tingut el 0-2 en el minut 62, però ho ha evitat Diego Rivas, però res no ha pogut fer el porter lleidatà en una rematada d’Alex Serrano en el minut 74, que ha significat la sentència. Les millors ocasions del Lleida han arribat en els últims segons, amb un xut de Jorge Félix ea 90 i un altre d’Andriu al 93.