HOQUEI OK LLIGA

Gran punt del Llista

L’ICG Software empata a la difícil pista del Noia gràcies a un gol de Jordi Creus a vuit segons del final || Darío Giménez va rebre un cop en un dit

Jugadors de l’ICG Software celebren un dels gols que van marcar ahir a la pista del Noia.LLEIDA LLISTA

redacció?

sant sadurní d’anoia

?

L’ICG Software va arrancar ahir un valuosíssim punt de la pista del Noia (3-3), en un partit jugat a un gran nivell per part dels dos equips i que va poder decantar-se, a estones, del costat de qualsevol dels dos. L’empat final per als lleidatans, que es van avançar en el marcador, va arribar gràcies a una rematada del jugador Jordi Creus a falta de vuit segons per al final del partit. Darío Giménez va haver de ser atès en un centre hospitalari de Lleida, a la tornada de l’equip, com a conseqüència d’un fort impacte de la bola en un dit de la mà.

El partit va començar bé per als interessos del Llista. Jordi Creus va anotar el 0-1 gràcies a una bona rematada en el minut 14. Però el Noia no va tardar a tornar a equilibrar el marcador i Sergi Aragonés va posar-hi l’empat un minut més tard. Van ser uns minuts d’intercanvi de cops, ja que Nil Roca va anotar el 2-1 el 18 i, el 19, era Roberto di Benedetto el que firmava el 2-2 amb el qual es va arribar al descans.

Les ocasions per a un bàndol i l’altre es van mantenir a la segona meitat de l’encontre, però, entre la falta de punteria i les bones actuacions dels porters, el marcador no es movia. L’únic llançament directe del partit, a favor del Noia, el va aturar Lluís Tomàs amb una gran intervenció.

A la recta final, va tornar a animar-se el partit. A menys de tres minuts per al final, Martí Casas va marcar el 3-2, resultat que semblava que deixava els tres punts a casa. Però el Llista no abaixa mai els braços i, en els últims compassos, l’equip d’Albert Folguera va disposar de diverses ocasions per empatar. Encara que no ho va aconseguir fins a l’última. A falta de vuit segons, Creus va firmar el 3-3, que rescatava un punt.

L’equip ascendeix al cinquè llocL’important punt sumat ahir per l’ICG Software a la pista del Noia permet a l’equip enfilar-se a la cinquena posició de la taula (empatat amb dos equips més), amb 11 punts, després de tres victòries i dos empats en les set jornades disputades. Queda a tres punts del quart, que precisament és el Noia.