Mar Franci, del Vila-sana, intenta frenar l’avenç de Joana Comas, del Voltregà.

Mar Franci, del Vila-sana, intenta frenar l’avenç de Joana Comas, del Voltregà.JOAN GÓMEZ

Tres de tres. El Vila-sana continua comptant per victòries els partits a casa i ahir la seua víctima va ser el Voltregà, actual campió d’Europa i líder de l’OK Lliga femenina, que va caure 3-2 després d’avançar-se en el marcador. Les jugadores del Pla d’Urgell van superar amb esforç i entrega la qualitat individual d’un equip que compta a les seues files amb quatre internacionals: Teresa Bernadas, Natasha Lee i Berta Tarrida, amb Espanya, i Adriana Gutiérrez, amb Argentina. Precisament va ser Gutiérrez qui va inaugurar el marcador. Als nou minuts, una targeta blava a Victòria Porta va provocar un llançament de falta directa que Anna Ferrer va aturar a Adriana, però el Voltregà va aprofitar la superioritat numèrica perquè la mateixa jugadora argentina anotés el 0-1 en el minut 10. Era el primer gol que les lleidatanes encaixaven a la seua pista a la Lliga. El Vila-sana va seguir fent el seu joc, defensant molt bé i buscant les seues opcions en atac. I així van aconseguir capgirar el marcador, amb dos gols de Victòria Porta: el primer, de falta directa, en el minut 20, i el segon, dos minuts més tard, amb la qual cosa es va arribar al descans amb triomf local per 2-1.

A la segona part, el Vila-sana no va afluixar el ritme, va saber frenar totes les ocasions que va tenir el Voltregà i va rematar el partit amb el 3-1, obra de Marta Vieira en el minut 45. “Estic molt content amb la victòria”, va explicar Jordi Capdevila, tècnic local. “Ara tenim l’assignatura pendent de guanyar fora de casa”, va afegir l’entrenador lleidatà.