VÒLEI PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

Retorn a la derrota

El CECELL va caure davant l’Illa Grau en un partit en el qual una veterania més acusada de les jugadores visitants va ser la clau per al desenllaç del duel

Una jugadora del l’Illa Grau intenta bloquejar una rematada del CECELL.

Una jugadora del l’Illa Grau intenta bloquejar una rematada del CECELL.LLEONARD DELSHAMS

El Rodi Balàfia va caure ahir davant del Club Volei Olot (3-1) malgrat el bon inici de partit que va quallar l’equip lleidatà. Els de Balàfia van sortir a la pista molt concentrats i es van emportar el primer set gràcies a una bona recepció, que els va permetre anar al davant en el marcador en tot moment. Tot i així, el bon inici no va tenir continuïtat. Els lleidatans es van anar diluint amb el pas dels minuts i van cedir a la resta de parcials.

Pel que fa al segon set, l’Olot va igualar la intensitat lleidatana i, després d’un inici de parcial molt igualat, va aconseguir arribar a tenir un marge de quatre punts que, amb alguns errors no forçats dels lleidatans, van ser decisius.

Els dos últims sets van tenir un desenvolupament calcat. Els lleidatans van cometre nombrosos errors a la recepció i patien en els contraatacs. D’aquesta manera, els locals es van emportar els dos parcials amb autoritat.

lleida

El CECELL va caure ahir davant del l’Illa Grau castellonenc per 1-3, en un partit que va ser més igualat del que reflecteix el marcador i en què la major experiència de les jugadores visitants va ser clau per al desenllaç del duel. Les lleidatanes van jugar de forma irregular, alternant minuts de bon joc amb altres de precipitació. Amb aquest resultat, les lleidatanes s’enfonsen a la penúltima posició de la classificació i tornen al camí de la derrota després de la victòria de la setmana passada davant del Mataró, que va trencar una sèrie de quatre partits consecutius perduts.

Les lleidatanes van sortir a la pista i es van trobar un l’Illa Grau molt ordenat. Tot i així, van aconseguir quallar un bon inici, però les castellonenques van acabar fent valer la seua experiència més dilatada per tancar els punts definitius i aprofitar els errors del CECELL per anotar-se el primer punt del matx. A pesar del primer cop, les lleidatanes no van abaixar els braços i al segon set van protagonitzar una reacció que els va permetre empatar el partit. D’aquesta forma, les locals aviat van establir un marge de cinc punts que van aconseguir defensar fins al final del parcial. La superioritat que es va mostrar a la segona mànega no va tenir continuïtat i la reacció lleidatana tan sols va resultar ser un miratge, ja que les del CECELL es van veure superades per les castellonenques als dos sets següents.

Les lleidatanes aconseguien mantenir-se a prop en els primers compassos del parcial, però a l’equador, les visitants s’escapaven i el CECELL era incapaç de remuntar.