TEMPS EXTRA MOTOCICLISME

Betriu, vencedor de l’Oliana Off Road

El campió estatal d’enduro va dominar la prova, que va reunir més de 230 pilots durant el cap de setmana || Quer, Augé, González i Vall, vencedors a la resta de les categories

Més de dos-cents trenta pilots van afrontar el circuit de prop de 50 quilòmetres per senders i camins de terra.

El lleidatà Jaume Betriu, actual campió estatal d’enduro, es va imposar ahir a la sisena edició de l’Oliana Off Road, una cita que va reunir durant el cap de setmana més de dos-cents trenta pilots. Betriu va ser acompanyat al podi de la categoria sènior per Tosha Schareina i Ramon Quer, segon i tercer, respectivament. Per la seu part, Carles Quer es va proclamar vencedor en categoria júnior, al davant de Pablo Ferraz i Juan Manuel Nardolillo. En la prova amateur, el guanyador va ser Eric Augé, seguit de Sergi León i David Gómez. Óscar González va ser el primer en veterans, al davant de Xavier Castey i David Serra, mentre que Kate Vall va ser la vencedora a la cita femenina. Un altre dels pilots destacats a Oliana, Josep García, no va poder acabar la prova per problemes mecànics amb la cadena de la moto, mentre que Laia Sanz va poder travessar la línia de meta malgrat tenir problemes de combustible. Durant el cap de setmana es van organitzar activitats relacionades amb el motor per als espectadors.