El Balaguer sap atacar i defensar

Venç l’Igualada amb un solitari gol d’Adrià, en un partit molt treballat

Els jugadors del Balaguer celebren el gol aconseguit per Adrià.

Els jugadors del Balaguer celebren el gol aconseguit per Adrià.ÁREA 11

El Balaguer va aconseguir un treballat triomf al camp de l’Igualada (0-1), en un matx molt seriós en defensa i que va decantar a favor seu amb un solitari gol d’Adrià a la contra. El primer temps va ser de molt control i equilibri, amb tots dos equips apostant per les seues armes però incapaços de generar perill a l’àrea rival. Tanmateix, a l’últim minut abans del descans, un córner de l’Igualada va acabar en una ràpida transició i en un contraatac del Balaguer que Adrià va culminar a la perfecció per avançar els de Jordi Belló (0-1). Els locals havien provat fortuna abans a pilota aturada, però en l’única ocasió destacada la defensa va rebutjar un esfèric solt en un enrenou.

Després del descans, l’Igualada va pressionar més i va començar a generar perill per les bandes i a la frontal de l’àrea, per on rondava però no culminava davant de l’ordenada línia defensiva lleidatà. Així les coses, es van generar més espais que el Balaguer va estar a punt d’aprofitar per sentenciar. La més clara dels de la Noguera va arribar arran d’un un contra un de Genís davant del porter, que es va veure obligat a incórrer en penal per evitar el 0-2. Malgrat tot, Adrià va veure com el porter li endevinava el tret, i en el rebot, tampoc va encertar amb la porteria per a ell.

Al segon temps, Adrià va fallar un penal que hauria tancat el partit, però Lledó va endevinar el tir

El Balaguer també va fer mal a la contra, i tant Adrià com Genís van acariciar el segon gol de la tarda. Per la seua part, els locals continuaven insistint des de l’extrem i, si bé no van disfrutar de cap ocasió clara, sempre rondaven l’àrea d’Alfred i obligaven a anar amb moltes precaucions la defensa visitant. Amb tot, va ser Adrià el que la va tenir per sentenciar a set minuts del final, però el xut se’n va anar per sobre de la porteria de Lledó. Al final, el Balaguer va aconseguir una victòria balsàmica, la primera des de l’arribada de Jordi Belló a la banqueta lleidatana.

Jordi Belló: “En fase defensiva, hem estat molt bé”El tècnic del Balaguer, Jordi Belló, va comentar després del partit que “hem fet un bon treball defensiu, amb dos línies de quatre, i en fase defensiva hem estat molt bé”. En aquest sentit, va destacar que “a la contra els hem fet mal”. Sobre el gol, Belló va dir que havia arribat “en una transició ben feta ens ha permès tancar-nos i sortir amb perill”. El tècnic també va lamentar no haver tancat el duel perquè “les ocasions clares han estat nostres”, va afirmar. A això, el segon entrenador, José Gil, va afegir que “la victòria ha estat justa, malgrat patir lleugerament”. “Hem sabut tancar-nos bé”, va sentenciar.