SEGRE

ATLETISME CROS

El Cros Comarcal de Raimat reuneix prop de dos-cents participants

Un grup de corredors en un moment de la carrera.

Un grup de corredors en un moment de la carrera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició del Cros Comarcal de Raimat va reunir ahir diumenge aproximadament cent vuitanta esportistes a la zona esportiva la Valleta. Aquesta carrera va comptar amb un recorregut d’un total de cinc quilòmetres en la categoria absoluta, així com diverses proves infantils.

Els guanyadors de l’edició en categoria absoluta van ser Roger Farrús, del Club Unió Atlètica, que va completar el recorregut amb un temps de 17’14’’, i Yolanda Cebrián, de la mateixa formació, que va parar el cronòmetre en 20’03’’.

Pel que fa a la categoria cadet, es van imposar Eduard Alba, del CA Ivars, i Abril Sarabia, del P. Montsó Lleida UA. Quant als alevins, els guanyadors van ser Dídac Trullols, de l’AA Xafatolls, i Marwa Elkhouyaali, del Lleida Unió Atlètica.

En categoria infantil, els primers a creuar la línia de meta van ser Mohamed Elkhouyaali, del Lleida Unió Atlètica, seguit per Joel Portella, de l’AE l’Aspardenya. Quant a la categoria benjamina, els vencedors van ser l’independent Marc Marí i Laia Carol, del P. Montsó Lleida UA.

Finalment, en categoria prebenjamina, es van imposar Nando Chéliz i Bruna Carol, tots dos pertanyents al P. Montsó Lleida UA.

tracking