Un jugador de l’EFAC Almacelles intenta controlar la pilota davant de dos rivals del Rapitenca.ITMAR FABREGAT

L’EFAC Almacelles va encaixar la primera derrota com a local davant d’un Rapitenca que va saber aprofitar l’ocasió més clara per sumar una valuosa victòria. Els locals, que van dominar el joc, van ser incapaços d’aprofitar la seua superioritat i van acabar caient en una contra ben culminada pel davanter Sergi José (0-1). L’EFAC Almacelles no va poder superar el Rapitenca i va sumar la segona derrota consecutiva, la quarta en els sis últims partits. Els roig-i-negres, fuetejats per una plaga de lesions, van veure com abans de començar l’encontre Ciru queia de l’onze inicial per unes molèsties i així va començar el matx, amb un EFAC dubitatiu, al qual li va costar dominar un Rapitenca que venia sense entrenador després de la dimissió d’aquest divendres passat.

Els locals, que van ser millors amb la pilota durant tot el partit, van tenir la primera ocasió al quart d’hora de joc, amb un potent tret d’Eric que va aturar bé Miky. La següent ocasió la va tenir Iván, però va ser Eric el que va protagonitzar la jugada de la tarda amb una gran ocasió al límit del descans amb un barret i una mitja xilena que va colpejar el travesser. Va ser el gol que hauria pogut canviar l’encontre perquè el Rapitenca va aconseguir arribar viu al descans.

Fins a tres jugadors de l’EFAC Almacelles van haver de ser substituïts per molèsties durant l’encontre

Després dels primers 45 minuts, l’EFAC havia estat millor i havia comptabilitzat fins a quatre oportunitats per aconseguir avançar-se però el gol no va arribar i a la segona meitat la desgràcia es va acarnissar amb els homes de Pablo Petreñas.

Al descans, Hortal va haver de ser substituït i tot just començar el segon temps, el Rapitenca es va avançar amb el gol de Sergi José (0-1) que obligava la remuntada. Però la mala sort continuava i aviat van ser Ivan i Jordi Chiné els que van demanar el canvi. Va debutar Pau Mora a la porteria roig-i-negra i no va passar perill, mentre que a l’altra àrea ho van intentar Roger Canadell, de falta, i Jordi Martí, després d’assistència de Rafa, malgrat que tots dos sense l’encert necessari. L’EFAC ho va seguir intentant però ahir no era el seu dia i ningú va poder perforar la porteria defensada per Miky. La jornada següent visitaran un Sant Ildefons en crisi.

“La falta d’encert i les lesions ens han penalitzat”L’entrenador de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, va dir al finalitzar l’encontre que “ha estat una llàstima, perquè teníem el partit controlat però la falta d’encert i les lesions ens han penalitzat. Tant Chiné, com Iván i Hortal han hagut d’abandonar el camp i això ens ha obligat a canviar l’esquema”. Amb referència a l’obstacle que enfronta l’equip, Petreñas va assenyalar que “de vegades és millor fallar al principi que al final. Ens toca reconduir la situació i seguir treballant i lluitant per tornar al camí de la victòria i el bon joc que ens caracteritza”.