SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Massa líder

El Lleida cau al Camp d’Esports davant l’invicte Mallorca, encadena la segona derrota i surt de la zona de ‘play-off’ || L’equip de Gerard Albadalejo va tenir poques opcions amb un rival que va ser superior

El jugador del Lleida Javi López és enderrocat per un rival del Mallorca, en una acció del partit disputat ahir al Camp d’Esports.

El jugador del Lleida Javi López és enderrocat per un rival del Mallorca, en una acció del partit disputat ahir al Camp d’Esports.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida poc va poder fer ahir davant del Mallorca (0-2), un líder que es va mostrar superior i davant del qual els de Gerard Albadalejo van encaixar la tercera derrota de la temporada, segona consecutiva, de manera que es veuen fora de les posicions de play-off que ocupaven. El Lleida, que anava per la Lliga amb velocitat de creuer, cosa que li havia permès enfilar-se fins a la quarta posició, s’ha vist frenat coincidint amb l’enduriment del calendari, que ara l’aparella amb els equips de la part alta de la classificació. Va superar el Cornellà, després de remuntar a la segona part un 0-2 i acabar guanyant 4-2, però no va passar de l’empat davant del Vila-real B i, ahir, va perdre contra el líder Mallorca. A més, va patir un inesperat revés a Formentera, amb un rival que es presumia assequible. El resultat és una mala ratxa de dos punts sumats dels últims dotze possibles.

EL PITJOR. La mala ratxa golejadora que travessa l’equip lleidatà, que ha caigut de la zona de ‘play-off’

L’equip va lluir ahir davant el Mallorca les millors armes, una entrega inqüestionable, lluita incansable per cadascuna de les pilotes en joc i un encomiable malbaratament de sacrifici. Però no en va tenir prou contra un líder que segueix invicte a la categoria, amb 11 victòries i 3 empats en catorze jornades, que va arribar al Camp d’Esports amb 12 punts d’avantatge sobre els lleidatans i que se’n va amb 15, apuntant a campió prematur del grup. El Lleida, a qui en tota la temporada li costa marcar gols, encara que supleix aquesta carència amb una defensa poc permeable, va pagar ahir la falta d’eficàcia. Només tres rematades a porta en tot el partit són poc bagatge. El Mallorca no és que rematés gaire més –ho va fer en quatre ocasions–, però va mostrar una eficàcia letal. Un gol cada dos rematades ben dirigides. Va començar bé el Lleida, sòlid en defensa, molt eficaç en la recuperació de pilotes i encarant porteria a la mínima que podia. Però va rematar poc i malament. Javi López va llançar un xut llunyà als 5 minuts que va aturar Parera, ahir porter titular al Mallorca per indisposició de Reina. Ho va tornar a intentar Aitor Núñez al 37, que el va aturar també el porter visitant, en tots dos casos amb certa facilitat.

Però no va perdonar Ferran Giner al minut 41, després de controlar una pilota a l’àrea i col·locar-la lluny de l’abast de Diego Rivas. Amb 0-1 es va arribar el descans. El Lleida no va millorar a la segona part. Li va costar molt més arribar a l’àrea rival i va ser el Mallorca el que va tenir el control del partit en aquest període. Diego Rivas va salvar el 0-2 a rematada a boca de canó d’Álex López al minut 62, però el porter de Lleida no va poder evitar el gol d’Alex Serrano al 74, que va culminar una contra de manual. Amb 0-2 el Lleida ho va seguir intentant, però les millors ocasions van arribar al temps afegit i amb la mateixa falta de punteria. Derrota inapel·lable.

A 2 PUNTS DEL ‘PLAY-OFF’ L’equip baixa a la setena posició per la derrota. La derrota encaixada ahir davant del Mallorca, unida a la resta de resultats de la jornada, treu l’equip de les posicions de play-off i el fa baixar fins a la setena posició. Ara té 21 punts, però amb tres equips, Cornellà, Sabadell i Badalona, a tan sols un punt. La quarta posició, que ara ocupa l’Hèrcules, està a dos punts de distància i el líder Mallorca, a 15 punts. Els balears ja en treuen 9 al segon classificat.

MALA RATXA GOLEJADORA  Tres partits seguits sense marcar cap gol. El Lleida es va quedar sense marcar davant del líder, amb la qual cosa s’agreuja la mala ratxa golejadora de l’equip que entrena Gerard Albadalejo. Amb l’encontre d’ahir, ja són tres partits els que el Lleida encadena sense marcar gol. A més, només ha sumat dos dels últims dotze punts en joc. El pròxim partit de l’equip serà dissabte al camp del València Mestalla, que ocupa el dotzè lloc amb 17 punts. Aquest enfrontament serà a les 18.00 hores de la tarda.

El jugador del Lleida Javi López és enderrocat per un rival del Mallorca, en una acció del partit disputat ahir al Camp d’Esports.

El jugador del Lleida Javi López és enderrocat per un rival del Mallorca, en una acció del partit disputat ahir al Camp d’Esports.LLEONARD DELSHAMS

tracking