L’Alpicat va encaixar la primera derrota després de deu jornades de competició.

L’Alpicat va encaixar la primera derrota després de deu jornades de competició.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va patir la primera derrota a la Lliga després de deu jornades invicte, al caure clarament davant del San Cristóbal per 3-0. Els lleidatans, que venien d’empatar davant del Balaguer i el líder Martinenc, sumen la tercera jornada sense conèixer la victòria. El primer temps va començar amb una gran intensitat i lluita per cada pilota dividida, però amb poca elaboració. Davant aquest joc, els locals es van moure més bé i, ja al minut 5, Cabrera va fer lluir-se Crisos, la qual cosa va anticipar com seria el partit. I al minut 6, arran d’un rebuig en un córner, Kevin centrava de nou la pilota, que, sense tocar-la ningú, es colava a la porteria de l’Alpicat (1-0). Amb l’1-0 en el marcador, el partit es va igualar, encara que continuaven sent els locals els que creaven més perill. Podria haver arribat el segon gol dels locals en una doble acció dins l’àrea que va poder resoldre Crisos, el millor dels seus ahir. I abans de la mitja hora de joc, el jugador del San Cristóbal Aitor va aconseguir el segon, amb un potent xut des de fora de l’àrea. Després del 2-0, l’Alpicat es va estirar i va tenir alguna ocasió per retallar distàncies.

Sobretot amb dos xuts des de la frontal de Patrick i Juanjo, encara que massa innocents.

Jordi López Mena no va trobar solucions per als seus durant el descans i, tot just començar la segona meitat, el San Cristóbal va sentenciar el partit (3-0).

Amb l’encontre ja resolt, el segon temps es va convertir en un tràmit i únicament dos accions del jugador de l’Alpicat Juanan podrien haver reduït el marcador, encara que, de la mateixa forma que el seu equip ahir, no va estar encertat. Derrota amarga per a l’Alpicat.

Amb referència al partit, Mena va dir que “la veritat és que el San Cristóbal ha sortit molt endollat. Ens han marcat molt aviat i amb el 2-0 ens ha costat reaccionar. Hem sortit millor a la segona part però quan han fet el tercer gol l’enfrontament s’ha acabat. Ha estat la primera vegada que ens han superat en intensitat”.

“Aquesta derrota ens ha de fer més forts” El tècnic de l’Alpicat, Jordi López Mena, va valorar la derrota al finalitzar l’encontre, i va assenyalar que “aquesta derrota ens ha de fer més forts per als tres partits vitals que vénen davant de rivals de la zona baixa, ara que hem recuperat tots els jugadors de la plantilla”.