SEGRE

CICLISME BTT DESCENS

Eduard Simó, guanyador de la Copa Catalana

Es va imposar en l’última prova d’Hostalric

Eduard Simó, dalt de tot del podi de l’Hostalric Castledown.

Eduard Simó, dalt de tot del podi de l’Hostalric Castledown.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El lleidatà Eduard Simó, del Club Ciclista Terres de Lleida, es va proclamar campió de la Copa Catalana de descens urbà en la categoria júnior després de la victòria en la tercera i última prova del calendari, la segona edició de l’Hostalric Castledown. El triomf en terres gironines va donar a Simó prou punts per superar en la classificació general Ferran Padilla (Rumblebikes), ja que el lleidatà també va ser el guanyador del Down Town Internacional Ciutat de Lleida i va acabar tercer en el Down Urban Barcelona, la cita que va obrir el calendari el mes de març.

Simó ha acumulat 540 punts en la classificació general, mentre que a Hostalric el lleidatà va guanyar amb un marge de 3.88 segons Eloi Fajardo, de l’Espai Bikes CC.

D’aquesta forma, Eduard Simó tanca una magnífica temporada a nivell de resultats, ja que, a més de proclamar-se campió de la Copa Catalana de descens urbà, també va pujar al podi en el Campionat de Catalunya de ciclisme en pista, a més de formar part de la selecció catalana en el Campionat d’Espanya de l’especialitat.

A l’Estatal, el ciclista lleidatà va participar en les proves de velocitat individual i també per equips.

tracking