SEGRE

ARTS MARCIALS KARATE

Escola de Campions al Pont de Suert

El Sakura Ribagorça va estar a l’Europeu

Els tres esportistes del Club Karate Sakura Ribagorça que van anar al Campionat d’Europa.

Els tres esportistes del Club Karate Sakura Ribagorça que van anar al Campionat d’Europa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Karate Sakura Ribagorça s’ha convertit en els sis últims anys en una autèntica escola de campions. Des del 2011 els alumnes que entrenen Manuel Moreno i Dolores Caamaño han acumulat nombroses medalles, tant en campionats de Catalunya, com d’Espanya i d’Europa, a més de diferents competicions a Catalunya i Aragó.

L’últim èxit ha estat classificar tres esportistes per al Campionat d’Europa que es va celebrar recentment a Polònia, on van seguir els bons resultats. Andrea Cierco va guanyar la medalla de bronze en kumite femení 16-17 anys; Axel Moreno va ser quart en kata masculí 12-13 anys i Javi López cinquè en kata masculí, 16-17. Participen en la modalitat kyokushian, que no és l’olímpica.

“Tenir aquests bons resultats amb poca gent només ho podem atribuir al treball i la constància tant dels alumnes com dels professors”, explica Manuel. “Si cal fer classes extres, es fan. Som en un poble petit on els nens tenen moltes activitats entre les quals elegir”, afegeix i “més de la meitat dels alumnes, vint-i-tres o vint-i-quatre, competeixen habitualment”.

tracking