SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Principi d'acord entre Barça i Griezmann, segons mitjans francesos

El club pagaria la clàusula de 100 milions

Luis Suárez, ja recuperat, durant la sessió d’entrenament d’ahir amb el Barcelona.

Luis Suárez, ja recuperat, durant la sessió d’entrenament d’ahir amb el Barcelona.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter francès Antoine Griezmann, actualment a l’Atlètic de Madrid, podria ser jugador del Barcelona la temporada vinent. Mitjans francesos donaven ahir per feta l’existència d’un principi d’acord entre el club blaugrana i el jugador.

Le10Sport, un web especialitzat en futbol, assegura que fa temps que les dos parts parlen i que les negociacions han avançat molt. Quedaria ara l’acord entre els clubs, però en el cas que no es produís, el Barcelona en tindria prou amb pagar la clàusula del jugador, que l’estiu que ve serà de 100 milions d’euros.

El president de LaLiga, Javier Tebas, va donar ahir per firmada la renovació de Messi “si no m’enganyen”

D’altra banda, el president de LaLiga, Javier Tebas, va dir ahir que Messi ja hauria firmat la renovació. “Messi té contracte i ell ja ha renovat. Els contractes són oficials quan es firmen, no quan es diu que s’han firmat. I Messi ha signat amb el Barcelona. Si no m’enganyen, l’ha firmat”, va asseverar.

També va donar per liquidat el procés d’independència de Catalunya. “Per sort, sembla que el tema de la independència de Catalunya és història” i va reconèixer que era “un problema” que la competició espanyola hagués “patit” per la presència de quatre clubs (Barcelona, Espanyol, Girona i Nástic), però “menys del que molts deien”, va afegir. Dins del capítol de renovacions, el Barça també està decidit a millorar i ampliar el contracte de Samuel Umtiti, consolidat en l’onze titular i que té una clàusula de seixanta milions, a l’abast de molts clubs. Pel que fa a la plantilla, Luis Suárez ja està recuperat de les seues molèsties.

L’equip femení, per la seua banda, rep avui en Champions el Gintra lituà (18.30 h). En l’anada va guanyar el Barça per un resultat de 0-6.

tracking